úterý 4. června 2019

Symboly na pračce beko

SYMBOLY PRO PRANÍ PRÁDLA. Symboly pro praní v pračce. Co znamenají symboly , které najdete na pračce ? Přinášíme kompletní seznam.


Dvojité podtržení pak vám ukazuje, že máte výrazně zredukovat množství prádla v pračce , nejlépe na jednu třetinu bubnu. Nebo to můžete nechat na pračce , ta si díky tzv.

Některé pračky, třeba od výrobce Beko nebo LG, disponují speciálními druhy . Prací náplň kg Spotřeba vody . Najdu někde na širém internetu vysvětlení symbolů okolo otočného ovladače. V návodu je to vyřešené . Jmenovitá kapacita (kg). C bavlnený program“ a naznačujú ich symboly. Značky na pračce pomáhají uživatelům vybrat typ praní pro konkrétní prádlo.


Ve většině případů jsou symboly na pračce poměrně jednoduché a srozumitelné. Děkujeme, že jste si vybrali produkt Beko.

Když se změní kontrast, všechny symboly na displeji se. Obecně by se to dalo shrnout tak, že jak perete prádlo v pračce , tak ho můžete sušit v sušičce. Závěsy můžete prát v automatické pračce , samozřejmě je nutné řídit se pracími symboly. Detail otázky na Odpovědi. Tyto symboly v podobném provedení určují velmi lacinou pračku do 7. Jak zapnout ždímání na pračce ? Myčka beko hlásí chybu E0 Co to znamená ? Neodborná oprava může mít za následek nehodu nebo závažnou poruchu.


Záruka se nebude vztahovat na spotřební. Použijte tento návod pro model uvedený na titulní straně. V celém tomto návodu jsou použity následující symboly. Určite to všetci poznáme.


Kúpime si novú práčku a na jej ovládacom paneli na nás čaká hneď niekoľko na prvý pohľad nerozlúštiteľných symbolov. Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář. Tato pračka se navíc vyznačuje velmi kvalitním Direct DriveTM motorem.


Představuje patentovaný motor s . Například symboly na pračce Whirlpool obsahují i piktogramy pro speciální osvěžující program FreshCare nebo zobrazení aktuální spotřeby . Můžete mi doporučit mezikus k této sušičce a pračce Beko , která má rozměry . A co jednotlivé symboly na cedulkách oblečení znamenají?

Správný postup, jak sušit prádlo v sušičce, začíná již v pračce. Netrapte se praním v ruce, když můžete v pračce Beko prát i tkaniny jako je hedvábí. Spotřebič nikdy nepokládejte na podlahu pokrytou kobercem.


Oblečení označené: lze prát v pračce nebo ruční na štítku. Přepravní vzpěra je připevněna pomocí šroubů na zadní straně skeletu a přes. V pračce zůstanou distanční trubice, které vypadnou při kontrole pohybu vany . Pokud se na pračce nerozsvítí po zapnutí displej určitě to nespraví přehrání SW. Dekuji PACKA BOSCH XXANDY.


Pračka Beko Volumax nefunkční - na opravu nebo náhradní díly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky