středa 18. prosince 2019

Oprava digestoře

Pestrý sortiment zahrnuje menší chlazení na domácí využití i velkokapacitní zařízení pro komerční provozy. Kromě prodeje poskytujeme také servis a . CZ NABÍZÍME ZAPŮJČENÍ VÝČEPNÍHO ZAŘÍZENÍ NA VAŠI DOMACÍ NEBO. Jedná se o výčepní zařízení s vestavěným chlazením a kompresorem, které . Pro domácí účely je ideální, protože je lehce přenosné a dostupné. Pokud si pořídíte výčepní zařízení s kontaktním suchým chlazením a .

Výroba domácího chlazení na pivo. Zdravím,chtěl bych si vyrobit doma vodní chlazení na . Základní pravidla čištění a sanitace pivního chlazení. Po každém použití nápojové vedení chladiče propláchněte tlakem vody, pro snadnější propláchnutí. Popis: nabízím výčepní stojan . PYGMY je určeno k profesionálnímu chlazení ,stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party.


Domácí pípa s chlazením. Návod jak správně sestavit výčepní zařízení Lindr. Sestava výčepní zařízení - stolové kontaktní pivní chlazení bez integrovaného.

Tato pípa s chlazením patří mezi nejoblíbenější mezi našimi zákazníky . Dobře čitelný displej ukazuje skutečnou teplotu chlazeného piva, . Prodám výčepní zařízení SINOP dvoukohoutové chlazení na vodu rok. Prodám profesionální výčepní zařízení ( pípa ) s dvěma kohouty. Prodám domácí vycep ETA MiniPub, nepoužívané, top stav, na 5l sou. Chladiče piva jsou vyráběny s termoblokem (bez zásobníku vody) a chlazený nápoj je tak možno po min.


Výčepní sestavy a výčepní zařízení, chlazení piva. To je kromě domácího použití vhodné i jako zásobárna ledového osvěžení na zahradní slavnosti. Hlavním pozitivem je vysoká kvalita chlazení , . Chlazení Lindr Kontakt 40K 1ks.


Přenosný suchý průtokový pivní chladič s dostatečným výkonem pro domácí použití. CHLAZENÍ chlaďák stolní - pípa , výčep , pivo, limo,. Populární domácí výčep Anta M máme za skvělou cenu. Když párty, tak se vším všudy! Suchý průtokový chladič Anta M je… ANTA Mpřenosné chlazení.


Použití: chlazení a stáčení nápojů dodávaných v sudech Technické údaje:. Pípa na pivo je výčepní zařízení určené jak pro každodenní domácí použití, tak pro . V dnešní době vyhledávají zákazníci pivní chlazení pro profesionální i domácí použití.

V naší nabídce pro vás máme profesionální výčepní zařízení, chladící . Jedničkou na trhu je stolové chlazení piva Lindr, které vyrábí český výrobce. Jde o přenosný výčep , který je svými malými rozměry a perfektní cenou . Prodáváme výkonné chlazení na pivo i víno pro domácí i profesionální použití. Pivní chlazení můžete.


Je vhodné pro použitá na rodinných oslavách, posezení s přáteli, grilování na zahradě, na chatu, či chalupu. Nabízíme různé druhy, výkony, a provedení domácích. Tento výčep využijete například na trampských akcích v lese, při campování či na vodě. Pivárium je eshop zabývající se prodejem vodních i přenosných výčepních zařízení pro chlazení a stáčení piva, vína a limonády pro domácí použití i restaurační . Půjčovné obsahuje kompletní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky