pátek 13. prosince 2019

Vinotéka hyundai vin 18

Vinotéka hyundai vin 18

Vinotéka Hyundai VIN 18. Domácí vinotéka na lahví s LED displejem umožňuje nastavit teplotu v rozmezí – °C. V elegantním provedení bude . Domáca vinotéka na fliaš s LED displejom umožňuje nastaviť teplotu v rozmedzí – °C. Její vnitřek je rozdělen pomocí drátěných . Naraz môžete vo vinotéke skladovať až fliaš.


Vinotéka hyundai vin 18

Elegantní domácí vinotéka na lahví s funkcí Dual Zone umožňuje nastavit dvě různé teploty v jednotlivých zónách a správně skladovat červené i bílé víno. Celkový vnitřní objem l. HYUNDAI VIN DZ, černý (black), vinotéka, duální zóna chlazení,. Teplota nastavitelná v rozsahu - °C.


Máte rádi svůj vlastní výběr vín, správné. Volně stojící vinotéka Hyundai VIN DZ nabízí objem litrů a příkon 1W. Zajímavým prvkem jsou zrcadlově tónovaná dvířka.


Vinotéka hyundai vin 18

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Najednou můžete ve vinotéce skladovat až lahví. Je vybavena drátěnými policemi, na které . Voľne stojaca vinotéka Hyundai VIN ponúka objem litrov a úsporný príkon W. Zaujímavým prvkom sú zrkadlovo tónované dvierka.


DVkuchyňské spotřebiče,mobilní telefony,Cvysavače,sporáky,LED . Správné podávání vína nepředstavuje pouze jeho prosté otevření a nalití do . Dopřejte si dokonale vychlazené víno přímo u vás doma s domácí vinotékou Hyundai. Spotřeba energie za rok . Prodám úplně novou vinotéku hyundai VIN DZ. Detailní popis produktu. Konstrukce chladničky: vinotéka.


Vinotéka hyundai vin 18

Dveře: prosklené dveře. Objem celkem (l): 48. Kapacita - láhve: 18. Teplotu môžete nastaviť v rozsahu 12- ° C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky