pátek 27. prosince 2019

Postýlka scarlett jarda

Postýlka scarlett jarda

Nohy postýlky jsou předvrtány pro. Postýlka je vyráběna dle . Momentálně nedostupné. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Scarlett Detská postieľka Jarda , sťahovací bok, buk,. Vnitřní rozměr je 120x60cm (rozměr matrace) a má přípravu na kolečka. Matrace ani kolečka . Stahovací mechanizmus je opatřen bodovým systémem na každé straně. Dětská postýlka Jarda je vyráběna z kvalitního bukového dřeva v nejvyšší možné kvalitě povrchové úpravy (broušení a lakování).


Rozměry postýlky Jarda buk stahovací bok, přírodní: Vnitřní délka 1cm. Hloubka postýlky v horní poloze roštu cm. Vyberte pro vaše dítko dokonale pevnou a stabilní dřevěnou postýlku. SCARLETT Alek dětská postýlka , stahovací bok, bílá - buk, 1x cm.


Postýlka scarlett jarda

DĚTSKÁ POSTÝLKA JARDA OLŠE (buk), STAHOVACÍ BOK. Bočnici lze zasunout pod postýlku a postýlku přirazit těsně k posteli rodičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky