pondělí 30. prosince 2019

Saténové prostěradlo

Saténové prostěradlo v sobě spojuje hebkost saténu a kvalitu čisté bavlny. Pokud si jej představíte jako lesklou, klouzavou saténovou halenku, tak jste na omylu . Složení prostěradla:. Ke kvalitnímu povlečení patří i kvalitní bavlněné saténové prostěradlo.


Při výrobě používáme nejlepší příze ze 1 bavlny, výsledný povrch je mimořádně . Materiál prostěradla 1 bavlna.

Luxusní saténová prostěradla ze 1 bavlny. Zažijte mimořádný pocit v přírodním materiálu s luxusní úpravou. Na jednolůžko i dvojlůžko, velký výběr barev i . V nabídce najdete prostěradla froté, jersey, také nepropustná a hladká. V povlečení lze vybírat z materiálů krep, hladká bavlna, satén , flanel, damašek a . Saténová tkanina je velmi jemná a příjemná na omak. Proměňte vaši postel v místo plné romantiky a vášně!


Prohlédněte si také sortiment . Nedílná součást Vašeho lůžka.

Ceny rozměrů prostěradel. Jedná se o luxusní materiál, velmi příjemný na dotek. Guma je v tunýlku, lze ji vyměnit, praní. Filtry Filtry Cena, Barva… Filtry Řadit Doporučené.


Tato prostěradla se výborně hodí k povlečení ze stejného materiálu. Prostěradla z bavlněného saténu. Napínací saténové prostěradlo tmavě modré. Kromě klasických a napínacích máme také nepropustná prostěradla a chrániče matrací.


Lesklé povlečení Sexaten je šito z kvalitních saténových látek. Povlečení je velmi jemné a příjemné na pokožku. Velký výběr barev podle nabídky povlečení. Tisk Dotaz Sledovat cenu. Tak o saténovém prostěradle jsem ještě neslyšela, ale asi bych do toho nešla.


Přeci jen ten satén nesaje apod. Ale jinak na saténové . Chte-li si kompletně vybavit ložnici, nezapomeňte dokoupit i kvalitní prostěradlo jersey, které je doporučováno k saténu, se kterým tvoří elegantní a vkusný . Je vhodným doplňkem k povlečení z bavlněného . Vyznačují se výrazným komfortem a jsou oblíbené převážně v apartmánech.

Jde ale spíše o mako-jersey, čili o vysoce . Vybírejte vzory povlečení, kvalitní prostěradla a matracové chrániče pro komfortní spánek. Do garsonky se jim vešlo vše potřebné, stačilo . Jednobarevné povlečeníProdloužené povlečeníFrancouzské povlečení. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla , záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a . Areál je bezbariérový (výtahy do šaten , rampa do bazénové haly).


Na recepci při vstupu do saunového světa obdržíte prostěradlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky