středa 25. prosince 2019

Podložka pod křeslo

Chraňte podlahu v kanceláři podložkou pod židli nebo si v posteli udělejte pracovní koutek pomocí stolku pod notebook. Zásuvkový díl ABBETVED 3. Podložka pod židli REDSTED. Koberec na podložce vypadá lépe a vydrží déle.


Výborné zvukové a tepelně izolační vlastnosti!

Praktické řešení pod dětskou židli u jídelního stolu nebo pod vaší pracovní židli , které chrání podlahu před skvrnami, opotřebením a špínou. Zabraňte opotřebení Vaší podlahy či koberce od kolečkové židle či křesla, pořiďte si ochrannou plastovou podložku pod židli ! Správně zvolená podložka pod . Ochraňte podlahu před poškozením a ušpiněním pomocí ochranné podložky. Je vhodná pro všechny typy podlahových krytin - od dlažby, přes vinyl až po . Ochranná podložka pod kancelářské židle či křesla je vyrobena z polypropylenu. PVC pod židli na hladké podlahy .

Dnes ušetříte Kč díky slevě. U podložek je velmi důležitá kvalita. Zamezte opotřebení vzácné podlahy nebo prodlužte životnost koberce ve velmi exponovaných místech díky podložkám pod. Chrání podlahu před opotřebením a znečištěním.


Tloušťka podložky : mm polykarbonát. Použitím podložky pod . Dostupnost skladem i. Na hladkou podlahu se používá hladká podložka pod židli se speciální folií na spodní straně. I podle toho poznáte kvalitu podložky. Slouží jako ochranná podložka pod kolečkové židle pro ochranu plovoucích, parketových podlahových krytin i koberců.


Vlastnosti: chrání podlahovou krytinu . Zajištění podlahy z panelů nebo přírodního dřeva zajišťuje delší životnost a umožňuje udržet estetické vlastnosti. OCHRANNÁ PODLOŽKA POD ŽIDLI KŘESLO 70x100cm 5mm. Další informace: - provedení: transparentní PET. R (mapa) Platnost kupónu je od 5.

Ochranné podložky pod židle na většinu typů podlah a nízkých koberců. Celou nabídku naleznete na našem . Chcete ochránit podlahu, ale nelíbí se Vám průhledná podložka a radši byste interiér doplnili o zajímavý prvek? Pak hledáte podložku pod židli s obrázkem, . Polykarbonátová podložka pod kolečkovou židli 1x cm. Smartmatt podložky pod židle pro hladké povrchy. Pro hladké povrchy podlah se používají . Rozměry podložky jsou 1x 1cm.


Vysoce odolná podložka pod židli na měkké povrchy s kotvícími jehličkami. Vhodná také pro alergiky. Proč se oplatí používat ochrannou podložku pod židle? Výrobce: ALBA CR spol. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.


Cena: 73- Kč bez DPH. Mají za úkol ochránit podlahu před poškozením. V nabídce jsou tyto podložky ve dvou rozměrech a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky