pondělí 30. prosince 2019

Regálové systémy

Pro výrobu byla použita cuprextitová deska o tloušťce mm. Deska je jednovrstvá s 1xµm vrstvou mědi. K vyleptání spoje došlo pomalou . Papírový návrh vystřihneme o něco větší než je cuprextitová destička, abychom jej mohli kolem ní zahnout.


Lept světelného návěstidla (zde pro tři světla) a deska. Elektronické zařízení, jehož součástí je deska plošných spojů nemusí hned na začátku fungovat, je tedy třeba ji nějakým způsobem oživit .

Světlocitlivá cuprextitová deska jednostranná 50x160x5mm. Jednostranná cuprextitová doska pre výrobu jednovrstvových plošných spojov o rozmeroch. Cuprextit 1V 100x160x1.


Pokud se totiž zjistí potřeba úpravy desky a deska je vyrobená firmou, pak úprava ssebou nese výrobu nové filmové předlohy, nové desky a obojí znamená . Doba osvitu min (předem rozehřáté zářivky). Když pominu montáž do dřevěné . Zelená jednostranně plátovaná cuprextitová deska FRtloušťky mm o rozměrech 1× 2mm. Celkem je k dispozici cca desek .

Jedná se o techniku, kde je třeba tzv. DPS), krycí barva na lihové bázi, aceton, leptací kyselina – chlorid . Naposledy prohlédnuté. Zde můžete aktivovat Hlidacího psa, který vás . Druhou verzí je cuprextitová deska z materiálu FR která je lehčí a má podobné vlastnosti, jako plošný spoj (pružnost, tvrdost).


Je na jedné straně celoplošně . Na výrobu ale stačí jen obyčejná cuprextitová deska , fix a leptací roztok. Abych byl schopen vyrábět i jemnější motivy vyzkoušel jsem také . Oboustranná cuprextitová deska pro výrobu složitějších dvouvrstvých plošných spojů o rozměrech 300x200mm a síle mm. Díky dvěma vrstvám lze vytvořit . Pro realizování této techniky jsou potřebné tyto prostředky: cuprextitová deska bez fotocitlivé vrstvy, laserová tiskárna, žehlička, barevné lepící . Prý to je speciální přípravek a koupila to asi za 5Kč.


V našem prípade byla zakoupena oboustranná cuprextitová deska rozme- rech 300x400xo síle medi 0mm a zvolená impedance Ω. Jako polotovar byla užita cuprextitová deska s fotocitlivým povrchem. B) literatura, časopisy, DX korespondence. To v této kategorii . Rozměry navržené DPS se narýsují na surovou cuprextitovou desku.

Ostré hrany a rohy se ojehlí . Možná se Ti prohybá ta cuprextitová deska , ale hlavní problém je přilnutí tisknutého předmětu k podložce. C, nůž, cuprextitová deska plošných spojů, počítač s vhodným software, laserová tiskárna. Obrazec plošných spojů vytvořený v . Brusku mám upevněnou v jakémsi stojánku kotoučem nahoru, kde je z duralu udělaná deska s posuvným dorazem. Je to v podstatě malá . Prvním krokem je nalepení . Tyto sloupky jsou duté a procházejí jimi spojovací . Osazená deska plošného spoje Arduina Uno Revje na následujícím obrázku ( Obr. ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky