středa 25. prosince 2019

Ventilační sušičky

Protože sušička pracuje s horkou párou, vysoká vlhkost se v místnosti drží vždycky. U ventilační sušičky je tento jev ještě výraznější. Ventilační sušičky jsou vždy . Horký vzduch odpaří přebytečnou vlhkost z prádla a odvede ji z bubnu ven. Podle způsobu odvodu páry se sušičky dělí na ventilační a .

Odvětrávací sušička (neboli sušicka ventilační ) suší prádlo tak, že je horký vzduch odváděn ven ze sušičky. Tato technologie umožňuje sušit prádlo při nižší. Sušička prádla je v dnešní uspěchané době nezbytná pro velkou část domácností. Trubice je napojena na větrací . Vlhkost je odváděna pomocí hadice pryč ze sušičky.


Hadice by měla být o maximální délce 2m a . Nejnovější technologie činí z vaší ventilační sušičky nezastupitelného pomocníka pro každý den.

Je energeticky úsporná a šetrně suší vaše oblečení. Neobejdou se proto bez stavebního zásahu. V případě sušičky kondenzační pára . Poradíme vám, jak vybrat model, který vám bude vyhovovat nejlépe. Prádlo přeci uschne i přirozeně, ať už . U vybraných modelů sušiček si můžete zdarma prodloužit standardní záruční lhůtu. Nabízíme vám let na celý spotřebič, let na invertorový motor a doživotní . Tyto dva základní typy sušiček mají různé specifické požadavky na prostor a způsob odvodu odpadní vlhkosti, která při sušení vzniká.


Pokud jde o ventilační sušičku , tak u ní se horký vzduch s párou dostává ven trubicí. Ovšem tuto trubici musíte někde napojit na větrací . Kondenzační, ventilační nebo 2v1? Setkat se můžeme s dvěma typy sušiček.


Dalším typem jsou ventilační sušičky , které mohou být nazývány rovněž jako odtahové či odvětrávací. Při svém provozu využívají ten nejjednodušší způsob . Potřebujete novou sušičku ?

Využijte našeho praktického průvodce pro výběr té pravé sušičky pro váš domov! Už vás nebaví čekat, až vaše prádlo uschne? Hodí se tedy do obytných . Oba typy sušiček fungují na poněkud odlišném principu a vyznačují se různými klady i zápory. Tento typ sušičky ale vyžaduje . Na tento typ sušičky prádla narazíte opravdu jen zřídka. Málokterá domácnost má totiž možnost napojit sušičku na . Pokud si nevíte rady s výběrem sušičky , připravili jsme pro vás přehledný.


Proč si pořídit sušičku ? Z technického hlediska dělíme sušičky na kondenzační a ventilační. Sušičky dělíme na kondenzační a ventilační. Rozdíl je v tom, jakým sušička odvádí horký vzduch: . Nemusíme se zatěžovat detaily procesu sušení, pro rozhodnutí bohatě postačí . První tvoří sušičky odvětrávací ( ventilační ) a druhou sušičky kondenzační. Převážná většina dnešních sušiček je zařazena do energetické třídy C, nejlépe B. Odvětrávací ( ventilační ) sušičky prádla – levná a jednoduchá varianta sušičky, kdy je pára odváděna přímo ven z místnosti. Je však náročná na prostor, . Existují i ventilační sušičky , které suší pomocí vhánění čerstvého vzduchu do bubnu.


Z technologického hlediska se sušičky dělí na kondenzační a ventilační. Co se týká výsledku sušení, tam rozdíl příliš nepoznáte, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky