pátek 1. března 2019

Guzzanti gz 48

Jedná se o zdrsnění daného povrchu proudem jemného nebo hrubšího písku tryskaného . Vítejte v našem obchodě s dekorováním skla a keramiky. Chcete někoho blízkého obdarovat originálním dárkem nebo udělat radost sami sobě? Přijďte na workshop pískování skleniček , hrníčků, půllitrů motivem, který si sami navrhnete nebo si vyberete ze šablon!


Technika zatavení dodá sklu originalitu. Vyhledat osoby v aktuálním kontextu (LINKA - pískování skla) . K pískování skla mě dovedla potřeba přilepšit rodinnému rozpočtu. Místní velká sklárna ve které jsem byl předchozích pár let zaměstnán, . Dárková sada 6-ti kusů sklenic.


Popis postupu při ručním pískování skla Ručně pískujeme obrázky různých motivů na skleněné číše, sklenice , půllitry, vázy. Dárky, suvenýry a sportovní poháry . Originální dárky s osobním věnováním. Hledáte zajímavý, neotřelý dárek pro známé?


Máte doma jubilanta, čerstvého maturanta nebo . Svatební sklenice na sekt s pískováním - Svatební motiv. Sklenice na červené víno s pískováním dle přání. Na zakázku Vám vypískujeme věnování na sklenice , loga firem, klubů, erby měst, věnování a mnoho jiných motivů. Z nařízení vlády je až do odvolání příjem objednávek pouze elektronicky. Osobní odběr je možný jen po . Pískování sklenic , skla.


Veškeré potřebné informace ohledně pískování naleznete ZDE. Provádíme pískování , leptání skla. Můžete nám také zaslat poptávku pomocí formuláře, nebo na e-mail . Ryté a pískované sklo.


Výroba a prodej černých náhrobních desek, svatebních dárků, skla, plaket, trofejí a dárkových předmětů. Rytí a pískování skla na . Ornament, nebo logo do skla či zrcadla Vám vypískujeme. Princip pískování je otryskání skla jemným korundovým pískem přes šablonu s motivem. Vznikají tak nevšední dárky k narozeninám, firemní dárkové předměty, atd. Pomocí laseru a korundového písku dokážeme na čirém skle, dřevě, nerezu, elox.


Vygravírovat lze firemní loga, pamětní . Sklo je specifický materiál, . Jsme středně velká firma rodinného typu, nevyrábíme . Nabízíme pískování a leptání na sklenice , půllitry, lahve, zrcadla, skleněné výplně dveří atd. Velmi rozšířenou aplikací pískování skla je výroba sklenic pro různé . Jsme malý rodinný ateliér (maximální individuální přístup k zákazníkovi) zabývající se pískováním skla, nerez materiálů. Tato technologie pískování se používá na materiály sklo a kov, hlavně u reklamních a dárkových předmětů jako jsou sklenice , kovové hrnky, apod. Je vhodné pro pískování skleniček , láhví,, hrnecků, poháru, zrcadel, kovových předmětů . Základní ceník za pískovaní půllitrů na zakázku.


Guzzanti gz 48

Firma Vlastimila Mazůrka nabízí šíroký sortiment dárkového zboží ze skla s pískováním a rytím na zakázku. Internetový prodej sklenic s možností dekoračního pískování. Piskování - tryskání - čištění - renovace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky