čtvrtek 28. února 2019

Skleničky na víno s potiskem

V nabídce e-shopu Hubatá černoška najdete vtipná, adresná či jinak originální dárková vína, a tak není od věci dát k takovému vínu oslavenci rovnou také . Přinášíme vám kolekci skleniček Můj bar, ve které jsme neopomněli ani na milovnice. Nabízíme velké a vysoké sklenice na. Sklenice na víno s možností brandu. SKLENICE NA VÍNO S MOŽNOSTÍ PÍSKOVÁNÍ NEBO POTISKU LOGA.


Základem je kvalitní sklenice na víno a velká karafa s vodou pro dostatek tekutin. Univerzální kuchyňská sklenice pak pohostí návštěvu džusem i mléčným . Moderní metody přenáší loga (obrázků, nápisů nebo letopočtů) na dárkové sklenice umožňuje širokou nabídku dekorace a výzdoby památečního skla jako jsou i . Kč s DPH 22Kč bez DPH. Na tuto sklenici Vám vybrousime nápis nebo obrázek dle Vašich požadavků. Vyberte si jakékoliv sklo z našeho sortimentu a nechte si na něj vypískovat libovolný nápis,.


Jak čistit a udržovat sklenice s dekorováním se dočtete ZDE. Umíme i levný a kvalitní potisk, tak se případně ozvěte. Reklamní půllitr s potiskem. Díky vyšší stopce se s. Jednotlivé technologie volíme s ohledem na požadované výsledné vlastnosti.


Skleničky na víno s potiskem

U válcových a kónických sklenic se dá tisknout téměř po celém obvodu sklenice. Pískovat pak budeme až na základě vašeho souhlasu s náhledem. Cena obsahuje pouze pískování. Do nákupního košíku si k pískování přidejte sklenice nebo . Hledáte skleničky s reklamním potiskem vašeho loga? Sklo, které bývalo zavařovačkami, je přeměněno do 35ml sklenic na vodu.


Jamie Oliver - sklenice s potiskem. VS NUKUALOFA Sada sklenic na víno. Whiskovky s motivem . Motiv potisku list vinné révy a číslovka 50. Ideální jako dárek k padesátým . Chcete-li další jméno na druhou stranu klikněte . Tato latte sklenice je ze skla, plocha na potisk je ale bílá.


Potisk skleničky na latte. V nabídce najdete sklenice na pivo, hrnky na kávu i skleničky na víno. Unikátní sklenice na víno s potiskem pro každého, kdo si večer rád dá skleničku. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Možno opatřit logem firmy, nápisem nebo motivem.


ANGELA (6ks) CRYSTALEX. Jersey 240ml whisky s potiskem. Dříve nebo později nejspíš bude muset s pravdou ven, zatím jí ale nic říkat nemínil. Natalie sáhla do kredence pro dvě skleničky na víno a postavila je na pult. Dárková krabička obsahuje sklenice na víno nebo šampaňské l. Výborný tip na dárek novomanželům.


Pískování skla a keramiky láhví na víno na zakázku s vašim motivem nebo logem. Dárkové a reklamní předměty, trička s potiskem na přání Logotisk. Používá se k dekorování u skleniček na víno či pivních půllitrů s potiskem.


Vytváříme také pískování na dárkové skleničky svatební, maturitní apod. Sublimační potisk na hrnky, ale i spoustu dalších dárečků, je vhodný pro jednotlivé kusy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky