čtvrtek 24. srpna 2017

Bernadotte czechoslovakia

Precizně zpracovaný vyhazovací nůž PREDATOR s pilkou - včetně pojistky pilky (liner lock). VYBAVENÍ: čepel, pilka, kožené pouzdro. Velmi kvalitní nůž Německého výrobce Böker, vyrobený z velmi kvalitní oceli a dalších prvotřídních. Díky své velikosti je vhodný zejména pro vyvrhování . Využijete ho jak v přírodě, tak při krájení potravit.


Orthex Group Nůž na máslo BIO cm.

Vyhazovací nůž PREDATOR Mikov. Japonský zavírací nůž na ovoce a zeleninu z nerezové oceli (stainless steel ) . Jediný pravý masivní vystřelovák ovládaný výklopnou páčkou. Na přání zákazníka lze nůž vyrobit pro leváka. Spolehlivý nůž do přírody Nůž od španělské firmy Muela, který vás rozhodně nezklame.


Nůž PREDATOR je vyskakovací, automatický nůž firmy Mikov, která sídlí ve městě Mikulášovice. Nůž má čepel z nerezové oceli 420. Příkoladem využití může být táboření,.


Přečtěte si rozhovor z jeho tvůrcem.

Který nůž je ten správný? Odpověď záleží na tom, jestli. Sdílejte hodnocení jako první. Produkt není dostupný online.


Hledáte noze predator nuz z filmu predator pr1alimitovana edice? Vyberte si noze predator nuz z filmu predator pr1alimitovana edice a nakupte v našem . Prvotřídní služby a doprava ZDARMA! Böhler N690Co, Povrchová. Zavírací nůž řady MILITARY DESIGN (MD).


ABS plastu, vše matně černěné. Kolíček pro otevírání . Jeho autorem je mikulášovický nožíř Vladimír Trojan. Střenka nože je z exotického palisandrového dřeva, perfektně padnoucí do ruky. Víceúčelový bojový nůž řady Military Fox Design PREDATOR.


N690Co o délce 18cm je opatřena teflonovým . Nůž vyhazovací PREDATOR - nástroj. Predator - vyhazovací nůž s celou řadou modifikací. Parametre produktu Mikov s.

Elegantní čepel je vyrobena z . Jednou z jeho výhod je, že sa dá rýchlo otvoriť jednou . Střenka je vyrobena z jeleního parohu a má ergonomický tvar, . Kovové střenky na integrálním noži . B3bIB3_IzLWpXxOIZl_FzRWny8aIHd5d. Plastová střenka má tvar, který perfektně padne do ruky. PREDATOR Materiál čepele: nerezová ocel 4- 55HRC Materiál střenky: plast Délka výrobku: 1mm Délka čepele: mm Šířka čepele: mm Hmotnost .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky