čtvrtek 24. srpna 2017

Vystřelovací nůž

Vystřelovací nože různých tvarů a velikostí za pár korun. Díky rychlému otevření ( vystřelení) se řadí mezi velice oblíbené kapesní nože. Díky rychlé a snadné manipulaci jsou vhodné pro různé činnosti v přírodě i řemeslné . Tanto z oceli AUS-Black finish.


Typ otevírání Jednocestný mechanismus.

Automatické vystřelovací nože (OTF - out of the front tj. vystřelující přímočaře vpřed) jsou velmi praktickým, pohotovým a skladným pomocníkem pro pro . Vyskakovacie nože patria medzi praktických a pohotových pomocníkov pre remeselníkov, rybárov, milovníkov prírody a outdooru a taktiež aj. Klasické vystřelovací italské nože Fox z Maniaga. Stačí zmáčknout knoflík a čepel nože stranou vystřelí. Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Velmi populární způsob otevírání nožů je vystřelováním čepele.


Mikov - oficiální web tradičního českého výrobce nožů značky Mikov, kancelářských potřeb a průmyslových spojovačů značky RON. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Starožitnosti, umělecké předměty a hobby bazar: vystřelovací nůž.

Nebo zadejte inzerát zdarma a . Dodáme: za týdny od objednání. GAMER je ostřena z jedné strany, přesto má styl nože potenciál pro čepel. Nejkvalitnější vystřelovací nože na trhu. Doživotní záruka, široký výběr a ihned k odeslání. Jsme výhradní dovozci.


První vystřelovací nůž od ANGLO ARMS. Jeho barva se mění podle úhlu. Dřevěná replika vystřelovacího nože utajené společnosti asasínů, to chceš! IncrediBuilds to je značka kvalitních dřevěných 3D skládaček postav nebo věcí ze . Střenka je z rohoviny, čepel z nerezové oceli 4(tvrdost - HRC). Délka nože v otevřeném stavu: cm.


Mikov Predator je kvalitní vystřelovací nůž , který je vyroben z odolných materiálů. Nuž je vyrobený z odolné nerezové oceli s precizním zpracováním. Na konci nože je velká značka k robíjení skla a . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Sport - Vystrelovaci nuz bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Není to ale dopředu (jako u nožů vystřelovacích ) . Nože - Vyhazovací - vystřelovací.


A opětovným stiskem nůž okamžitě uzavřet. Walther PRO SOK - Spring Operated Knife. Nůž s plastovou střenkou. Elegantní vystřelovací nůž do kapsy.


Utility čepel s hladkým ostřím z překládané oceli Sandvik 12c27. Doručíme do hodin. Pravidelné akce a slevy na Nože. Victorinox, Cold Steel, Mikov a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky