středa 9. srpna 2017

Plastové boxy na nářadí

Uspořádejte si nářadí přesně podle vašich představ. Luxusní boxy na nářadí a. Box plastový , L velikost, EXTOL PREMIUM. Vnitřní rozměr 423x292x215mm, možnost pevného . Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením.


Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi.

Ať už preferujete plastový kufr na nářadí. Vozík s boxy na nářadí Küpper. Pokliďte si dílnu s AHProfi. Kufr na nářadí Herobox. První skutečně vodotěsný box na nářadí - díky pryžovému těsnění mezi víkem a spodní částí boxu!


Závěsný plastový organizér – stěna s různě velkými boxy a držáky na nářadí ORDERLINE NTBNPSkvěle se hodí pro bezpečné uložení různého dílenského. Plastový Light Box XL. Kvalitní a levné tašky, boxy a kufříky na nářadí.


Máme také opasky a organizéry na nářadí.

Zobrazit nákupního asistenta Skrýt nákupního asistenta. Praktické plastové kufry na nářadí. V nabídce je kufr na nářadí Herobox, kufr na nářadí Premium a řada dalších praktických a prostorných kufrů s vyjímatelnými . Box na nářadí Patriot se šuplíkem má tělo z pevného plechu a rám z kvalitního plastu. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie BOXY NA NÁŘADÍ.


Pojízdný box na nářadí s organizérem. Kufříky na nářadí koupit o objednat u OBI. Profesionální box na nářadí kombince plast -nerez. BAT Nářadí vyrábí a distribuuje kvalitní ruční stavební nářadí (hladítka, drá. kovačky, vodováhy, pily, metry, l.íce, míchače, vrtačky) a nástroje pro zedníky, . S vložkou z mřížkované pěny k uchovávání citlivých předmětů.


Mřížka se dá vyřezávat ostrým nožem. Barva: modrá se žlutými uzávěry. V naší nabídce najdete velké plastové boxy na nářadí , do kterých pohodlně uschováte i několik kusů elektrického nebo aku nářadí, ale také menší plastové kufry . Kč bez DPH 90Kč. Jedná se o přenosné kufry na nářadí i plastové boxy pro přenos potřebného nářadí. Vyberte si plastový kufr na míru!


Jsou velkým pomocníkem při organizaci a transportu nářadí a vybavení. Boxy na nářadí a dokumenty. Vnější šířka: 8mm Vnější výška: 4mm Vnější hloubka: 5mm Hmotnost: kg Nosnost:.

Organizéry na šroubky a jiný spojovací materiál. Systajnery na nářadí. Bedna na nářadí s připevněním na přívěsový vozík - zámek. ECOBOX střední černý, plastový box na díly, stohovatelný. LTS Truckershop je internetový obchod nabízející autodoplňky, ADR výbavy pro autodopravce, reflexní materiál a další autodoplňky.


Objevte nářadí ProMistry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky