pátek 25. srpna 2017

Sušička prádla bosch

Sušička prádla bosch

Velký displej vám pomůže v rychlejší orientaci nad funkcemi, které vysuší vaše . HomeProfessional AutoClean sušička prádla s technologií Smart Dry a Iron Assist je nejpraktičtější a nejchytřejší sušička všech dob. Technologie AutoClean. Samočistící kondenzátor, AntiVibration Design, technologie AutoDry.


Celý popis a technické. Naša tabuľka, obsahujúca porovnanie najlepších sušičiek Bosch , a ich. This feature is not available right now. Please try again later. Kondenzační sušička prádla s tepelným čerpadlem Bosch WTR87TW0BY má kapacitu bubnu pro sušení kg prádla.


S technologií AutoDry vysuší prádlo šetrně . Velký výkon garantován společně se stále . Cashback až do 1€ na vybrané práčky a sušičky Bosch : po registrácii. Tento výrobek najdete v kategorii Elektro a podkategorii Bílé zboží. Vyberajte v českej verzii Heureka. Hlučnost dB: příjemně tiché sušení.


Sušička prádla bosch

EasyClean filtr: snadné čištění filtru kondenzátoru. Předmětem nabídky je zachovalá sušička BOSCH Maxx 6kg Sensitive. Bosch WTW876WBY je kondenzační sušička prádla s tepelným čerpadlem. Nejúspornější sušička v en. Systém šetrného sušení SensitiveDrying, samočisticí kondenzátor, cyklus načechrávání.


Typ: volně stojícíProvedení sušičky: kondenzačníSpotřeba energie při sušení ( kWh): 1. Jaká je nejlepší sušička prádla na trhu? Tato sušička je vybavena automatickým čištěním . Jsme specialisté pouze na Bosch. Naleznete zde domácí . Výrobní číslo: WTR87TW0CS.


Vyberte si svou sušičku prádla od předních výrobců jakými jsou Miele, Siemens nebo Bosch. Má širokú škálu funkcií, ktoré sa postarajú o rôzne druhy prádla , vyváženú spotrebu a správne načasovanie. Do konca zľavy zostáva: h : s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky