středa 30. srpna 2017

Plastový kohout

PPR kulový kohout plastový 20mm s mosaznou koulí Použití: Pro rozvody studené a teplé užitkové vody. Hygienická nezávadnost ve styku s pitnou vodou . KOHOUT KULOVÝ PLASTOVÝ , Kombinované tvarovky, Systém Ekoplastik - voda a topení, Produkty, Wavin Ekoplastik. Materiál: PPR - mosaz. Wavin Ekoplastik - PPR kohout kulový plastový , pro spojování polypropylenových trubek svařováním , tlaková odolnost PN, pro rozvody pitné, studené a .

Možnosti dopravy a platby. Plastový kohout žlutý. Barva bílá nebo žlutá. Obvykle expedujeme do dnů. Zatím níkdo nehodnotil. Skladem ks (Expedujeme ihned). Kohout plastový hnědý Upatlané ruce? Sklenice celé od medu?

To vše se stane díky stáčecímu kohoutu minulostí. Kvalitní plastový kohout vhodný k plastovým stáčecím nádobám, či na jiné použití podle vaší . Detailní popis produktu. Přečtěte si zkušenosti ostatních chovatelů a jezdců.


Tento produkt zasíláme s. Doprava PPL Doprava lahvového piva Messenger do 20-ti kusů Zásilkovna Doručení na adresu - SK . Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny . Nový plastový kohout na IBC nádrž, Cena: V textu, Lokalita : Praha 4. Jedná se o kvalitní kohout . Jednoduchý plastový kohout pro připojení hadice k nádržím pomoc integrovanéí plastové rychlospojky. Vhodné na průměr kohoutu nádrže (DN50) mm. Poloautomatický zavařovací hrnec v nerezovém provedení vhodný i na vaření polévek, guláše a výrobu sýrů.


Je opatřen dvěma těsnícími kroužky, které zajišťují . Výčepní kohout plastový mm zlato, dlouhá špička. FIP), objímka k lepení do potrub, těsnění:PTFE, tmax:50°C, . Je vhodný pro oleje, naftu, .

Náhradní kohoutek k nerez várnici. Zobrazuji výsledek. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit podle . Umístění: Vinařské potřeby Ostatní.


Výrobce: Záruka: roky. Výpustný otvor 25mm . Technické vlastnosti. Stáčecí nádoba slouží pro plnění, resp. Současně lze nádobu použít na čeření, . Nádoba je vyrobena z potravinářského plastu, který je vhodný pro styk s potravinami.


U dna nádoby je plastová výpusť, kohout. Zboží již není dostupné. Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky