úterý 22. srpna 2017

Deska na kuchyňskou linku

Tato zapékací miska na lasagne umožňuje servírovat každému jeho vlastní porci. V nabídce máme i další malé zapékací misky a různé velikosti a tvary . C),(sklo je hladké a neporézní, snadná údržba (lze mýt v myčkách na nádobí), ekologický materiál. Naopak pro přípravu pokrmů, které chceme servírovat každému ve své misce, zvolíme zapékací misky ideální pro malé jednotlivé porce.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zapékací misky.

Víka zapékacích misek - ks. Inzerát byl odebran z. Připravíme si čtyři malé zapékací misky , které vymažeme máslem. Rozdělíme mezi ně smetanu, vejce a dochutíme solí a pepřem. Na dno menšího pekáče . Produkt není momentálně k dispozici.


Malé zapékací misky pro jedinou porci?

Nebo keramické mističky, v nichž bude váš créme brulée prostě neodolatelný? Zapékací misky , ks. Z žáruvzdorné glazované keramiky. Vhodné do trouby do 2°C. Prohlédněte si naši kolekci nádobí do trouby.


Vybírat můžete z různých velikostí a stylů, abyste si mohli připravit jakýkoli pokrm. Jídlo navíc můžete servírovat ve . Větší misky jsou na přípravu pohoštění pro celou rodinu, menší na pečení jednotlivých porcí nebo na créme brulée. Malá miska na zapékání i servírování, tzv. Objednejte si zapékací misky BergHOFF a používejte je v klasické i mikrovlnné troubě. Použijte zbývající lžičku másla na vymaštění malé zapékací misky.


Tři čtvrtiny špenátu přesuňte do zapékací misky a navrch poklaďte filety v jedné vrstvě. Neoloupaný česnek pečte v malé zapékací misce asi minut nebo doměkka. Když vychladne, vymáčkněte z něj měkký upečený česnek a odstraňte slupky.


Napadlo mě, že bychom na to mohli používat ty malé zapékací misky a servírovat to rovnou v nich.

Bude to vypadat zajímavě, a jestli se to ujme, můžeme v nich . Všechny ingredience smícháme v misce a přelijeme do většího hrníčku nebodo malé zapékací misky. Hrnek dáme domikrovlnné . V malých nádobách určených pro jednu porci můžete podávat čerstvě . Brno - osobní odběr a . Představujeme Vám kameninové misky na pečení od společnosti BergHOFF z modelové řady GEM, které jsou vhodné pro použití v troubě při maximální teplotě. ZAPÉKACÍ MISKY malé - SADA - NOVÉ-nepoužité.


Miska zapékací z varného skla, průměr 1, výška cm. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze . SAGAFORM PiccadillyKolekce porcelánu švédské designerky Ann-Carin Wiktorsson. Velké i malé servírovací a zapékací mísy a misky.


Porcelánové zapékací misky se stanou nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti. Bez pořádných zapékacích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky