úterý 15. srpna 2017

Jahodová přesnídávka recept

Silikonová stěrka na setření vody. Nejrychlejší způsob, jak osušit karoserii vozu či skla. Jemná silikonová stírací lišta dokonale kopíruje členitý tvar karoserie. Tato silikonová stěrka je ideální pomocník pro dokonalé setření skel automobilů.


Dokonale stírá vodu bez poškrábaní.

Stěrky na sklo, kartáče na mytí auta, stěrky na autosklo, Stěrka na okna s dřevěnou rukojetí, kartáč na disky. Praktická stěrka se silikonovým břitem krásné zelené barvy. Slouží k mytí karoserie vozu.


Ja to pouzivama super. Po umyti auta ho krasne postieras od vody a nemas take mapy od vodneho kamena na karoserii. Len jedna podmienka . Stěrka na vodu - s pružnou silikonovou stírací lištou, která povrch nepoškrábe a. Přiléhá těsně k obrysům vozidla, dokonale odstraní vodu po mytí karosérie.

Flexibilní silikonová čepel se dokonale přizpůsobí jakémukoliv obrysu a tvaru karoserie. Plastová stěrka se zuby ILLBRUCK je zelená . Hledáte silikonová stěrka na auto? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Vhodná pro odstranění kapek vody z karoserie a oken vozidla. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH . Pružná silikonová stírací lišta povrch nepoškrábe a vyvíjí jen malé tření. Stěrkou snadně a velmi dobře odstraníte vodu z oken i karosérie bez jakéhokoli poškození laku. Flexibilní vysoce kvalitní jemný silikonový materiál zanechává čistý povrch. Po umytí ideální a rychle zbaví váš automobil vlhkosti.


Tato stěrka 350mm je obzvláště vhodná pro odstraňování vody a vápenatých usazenin z laků a skel vozidel. Kent hydra flexi blade je ideální pro stažení vody z laku auta, oken auta, oken v domácnosti, zástěn sprchových koutů atd. Měkká guma je šetrá k lakům a sklům.


Auta leštím už jen předek a zrcátka, abych lépe sundal rozstřelené mouchy. Vyrobeno z velmi měkkého silikonu vynikající. Profesionální stěrka FLEXI suší vozidla několikanásobně rychleji než běžné utěrky nebo.

Po X dotazech na sušení gumovou resp silikonovou stěrkou , jsem se už naštval a rozhodl se trošku objasnit a zvýšit podvědomí o stěrkách. T sloužící k odstranění zbytkové vody, poté co se. Výsledkem je nádherný lesk a ochrana karoserie voskem do dalšího mytí.


Katalogové číslo, ALR SS30CM. Autokosmetika Příslušenství NIGRIN SILIKONOVÁ STĚRKA NA VODU - je měkká a přilnavá, ideálně kopíruje tvar karoserie a tím spolehlivě setře vodu. Prachovka pro sundání prachu z garážovaného auta nebo pro jemnou práci v interiéru. Raceglaze Water Blade stěrka na vodu. Tento produkt již není na skladě.


Suché sklo a karosérie za pár sekund. FLEXI BLADE - červená Celosilikónová stěrka , která se přizpůsobí tvaru karoserie a tím pádem zajistí dokonalé setření vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky