úterý 29. srpna 2017

Filetovací nože

Užitečný nůž pro rybáře a každého kdo ryby připravuje. Hlavní roli v ní hrají filetovací nože. Jedná se o typ nožů, . Na nože se používá nerezová čepel, která je pružná a díky které je práce velmi . Vyberte si z filetovacích nožů tří nejlepších výrobců kovaných nožů v Německu. Wusthof Solingen, Zwilling .

Kvalitní filetovací nůž má dostatečně dlouhou a přiměřeně pružnou čepel. S filetovacími noži TESCOMA připravíte filety ze sladkovodních a mořských ryb . Pomocí filetovacího nože perfektně nakrájíte třeba plátek uzeného lososa jako profík. Po letech zpracovávání ryb klasickým nožem jsem se rozhodl pořídit a vyzkoušel konečně klasický filetovací nůž.


V čem se filetovací nůž liší od ostatních nožů? Zejména tím, že jsou tenčí, štíhlejší a proto i pružnější. Maso ryb je méně pevné . Rapala BP 7SHSoft Grip Fillet má pohodlnou měkkou rukojeť, a díky ergonomickému tvaru se ruka neunaví ani po dlouhé práci.


YAPAN je nejvyšší řadou série filetovacích nožů Delphin.

Středně velký filetovací nůž. HRC, která díky speciální . Tím hlavním je filetovací nůž s úzkou a ohebnou čepelí. Svým tvarem a vlastnostmi kopíruje rybí páteř.


Filetování chce cvik a správný nástroj. Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov. Nabízime kuchyňské nože , kapesní nože , švýcarské nože , lovecké nože , nože victorinox a zavírací nože za nízke . Rybářské filetovací nože jsou ergonomicky přizpůsobeny náročnému kuchání a. Tenká a pružná čepel nože Fillet Knife od Filfishing je určena k filetování ryb. FILETOVACÍ NŮŽ CORMORAN 15cm.


Součástí nože je brousek na ostří a brousek na háčky. Komfortní rukojeť pro snadné a pohodlné držení. Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb.


Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a . Skladem Akce Doprava ZDARMA. Nařezal jsem tuny ryb na kusy, ani jeden z filetovacích nožů jsem si nenechal, kromě jednoho Balzera za pár korun, protože to prostě není ono.


Nůž na filetování má tvar, který umožňuje jednoduché, rychlé a snadné krájení filetů jedním tahem. Mimo tvaru střenky je důležité i kvalitní .

Koupil jsem si filetovací nůž od Rapaly a nemůži si stěžovat. Používám ho již několik let jak v Norsku tak i doma na ryby. Je to ale každého názor.


V naší nabídce naleznete nože od předních výrobců, . Vhodný pro úpravu ryb. Umožňuje vytvořit filety z ryby nebo masa, oddělíte s ním jemné rybí maso od kůže bez ztrát nebo . Profesionální filetovací nůž Výroba nožů Frost “ Mora of Sweden“ navazuje na starou řemeslnou tradici. Firma Frost v obci Mora .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky