úterý 1. srpna 2017

Ochrana čerpadla proti běhu na sucho

Ochrana čerpadla proti běhu na sucho. Chodem čerpadla na sucho nebo na prázdno se rozumí stav, kdy čerpadlem neproudí čerpaná kapalina . Opětovné spuštění provádí ochrana Emotron DCM určená k řízení a ochraně kalových čerpadel , ale ta je pro ochranu vodárenských řerpadel . HYDROGUAR ochrana běhu na sucho. Zařízení účinně chrání zahradní čerpadla nebo domácí .

Nabízíme panely určené pro čerpadla a domácí vodárny - k ochraně a jištění čerpadel proti přetížení, chodu nasucho. Vyzkoušejte i naše odborné. Ponorné 4“ čerpadlo z nekorodujících materiálů s vestavěnou ochranou proti chodu na sucho a integrovanou tlakovou řídící jednotkou pro plně automatický . Elektronická ochrana proti běhu nasucho pro jednofázová odstředivá samonasávací čerpadla a domácí vodárny s motory o jmenovitém proudu 3-A.


Inverzní tlakový spínač LPslouží k ochraně čerpadla proti chodu nasucho. Při nedostatku vody a poklesu tlaku . Jednoduché zariadenie pre ochranu čerpadiel proti chodu na sucho. V prípade nasatia vzduchu dôjde k okamžitému poklesu .

Slúži na ochranu čerpadla proti chodu nasucho ( naprázdno). Pri poklese tlaku pod bar spôsobenom nedostatkom vody rozpojí. Hydroguard - ochrana vodárny běhu na sucho. Hydruguard slouží jako ochrana čerpadel před během na sucho.


Slouží k zabezpečení čerpadla před během na . Princip funkce: Čistě mechanický princip, Materiály jsou určeny pro dlouhou životnost. V případě, že čerpadlem čerpáné médium neprochází, může dojít k váženému poškození. Proto se čerpadla opatřují ochranou proti běhu na sucho. Sondy na hlídání hladiny, snímače hladiny vody ve vrtu a studni.


Elektronické zariadenie ktoré vyhodnotí na základe tlaku alebo Hz chod na sucho a zastaví čerpadlo. Tlakový spínač je vybaven ochranou proti chodu na sucho , která zabraňuje zničení povrchových i ponorných čerpadel s oběžnými koly. Vypína čerpadlo pri nedostatku vody v čerpadle.


Po montáži vždy odskúšajte funkčnosť zariadenia! Určeno pouze pro čistou vodu. Elektromechanická ochrana čerpadel proti běhu nasucho.


Dobrý deň, kúpil som si hydrostop proti chodu čerpadla na prázno. Funguje tak ako sa píše v .

Simocode pro – nový typ ochrany čerpadel proti chodu na sucho v prostředí s nebezpečím výbuchu . Elektronické ochranné zařízení Calpeda SMAT určené pro ochranu čerpadel proti běhu na sucho. Není potřeba plováků ani son pro sledování je využit přívodní kabel čerpadla. Nelze použít u vřetenových čerpadel. Obsahuje ochranu čerpadla proti chodu na sucho. Funkce anticyklické ochrany , např.


Spínací tlak nastavitelný 5-bar. Integrovaná ochrana proti běhu na sucho má havarijní funkci. Bude slúžiť ako tepelná ochrana proti chodu čerpadla na sucho.


Doterajší systém (časové relé a snímač tlaku) mi zlyháva pre občasnú . Součástí je i vestavěná ochrana čerpadla proti běhu na sucho. Maximální hloubka ponoru je m, maximální teplota kapaliny je °C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky