pátek 4. srpna 2017

Siemens hb63ab521

Připojení vibrační desky HVC k bagru je díky rychloupínákům a rychlospojkám velmi jednoduché. Compactor ( hutnící deska ) je vhodná pro použití ke zhutňování . Nabízíme k prodeji použitou vibrační desku WACKER NEUSON. Motorová vibrační deska s motorem o obsahu 1cm3. Odstředivá síla kN. Využití, Stavebnictví a demolice.


Provozní hmotnost – 1kg. Vlastní hmotnost – 1kg. Výkon – kw - reverzní . Půjčte si vibrační desky od světoznámých výrobců: WACKER, DYNAPAC, WEBER a NTC. Pracovní částí je ocelová nebo ocelolitinová deska (též plotna), . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vibrační deska. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Výběr produktů obsahuje lehké 54kg stroje až po ty nejtěžší s hmotností . Reverzní vibrační deska pro hutnění podkladních vrstev staveb.


Hydraulické ovládání desky umožňuje jemnou manipulaci se strojem, ovládací prvky sdruženy . Půjčovna a prodej profesionálního nářadí a stavební mechanizace. Naše pobočky se nachází ve městech Ostrava, Frýdek-Místek, Havířov, Karviná, Nový Jičín, . V naší nabídce naleznete vibrační desky jednosměrné nebo s reverzním chodem (vpřed i vzad). Již nyní můžete vybírat z vibračních desek Lumag, Bomag, Ntc a . Podvozek a světlá plastová podložka ve standardu. Univerzální hutnící stroj kategorie kg vhodný pro hutnění zemin, živičných . Namontována na konci výložníku rýpadla může hutnící deska dosáhnout na dno výkopů.


Siemens hb63ab521

Můžete ji použít i při stavbě opěrných zdí. Jedinečný tvar desky a optimalizované . U Dálnice 2Chlumec. Závěsné vibrační desky se používají jako závěsná přídavná zařízení hydraulických nosičů, např. Porovnání nesených desek APA.


Vyhledejte naši pobočku a volejte pro přímý pronájem! Velikost desky : 7x 5mm. V hmotností třídě do 1kg jsou kompaktní desky BOMAG BVP oblíbenou volbou mezi zkušenými uživateli, kteří potřebují hutnit zeminy, zrnité materiály, živici a . Husqvarna LFL Honda - vibrační hutnící deska Sortiment jednosměrných desek pro zeminu společnosti Husqvarna je speciálně navržen pro zhutňování . Obousměrná vibrační deska Husqvarna Atlas Copco LG 2diesel.


Siemens hb63ab521

Dynapac - Atlas Copco . HUTNÍCÍ DESKA NAJAMU-TAMpr. Pro hutnění zeminy či štěrkových podkladů, nebo zámkových dlažeb nejrůznějších typů bude nejlepším výběrem vibrační . Spolehlivě hutní rýhy, vlnolamy, násyp, základy a jakýkoliv povrch ve stísněných podmínkách. Weber CRHd - 1kg.


Nejlehčí reverzní deska , hloubka zhutnění až 30cm , benzínový motor Honda. Základní předností tohoto stroje je mohutná hutnící deska odlitá z jednoho kusu ocele a tudíž maximálně odolná vůči prasknutí. Její tvar navíc umožňuje . Jednosměrná vibrační deska. Použití: Hutnění podloží pod zámkovou dlažbu, místní opravy komunikací.


Siemens hb63ab521

Při použití s gumovou . Ponorný vibrátor Wacker . Vibrátor na beton 5W. Blahopřejeme Vám k zakoupení vibrační desky reverzní řady VDR. Dostáváte vysoce kvalitní a výkonný hutnící stroj nového designu, který je vhodný pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky