úterý 8. srpna 2017

Skleněné lahve s uzávěrem

Klasický uzávěr je pro milovníky, kteří preferují pití přímo ze skla. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice, demižóny. K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a . Sklo, láhve , uzávěry. Skleněné lahve tvarové a.

Podrobné vyhledávání dle rozměrů. S pákovým uzávěrem s těsněním. Rozměry: objem l, pr. Využijte naše praktické a zdravé skleněné lahve s uzávěrem pro široké použití nejen v kuchyni. Láhev na limonádu, sirup, šťávu.


Se skleněnou lahví s uzávěrem RIFFLE naservírujete vodu, víno a šťávu vždy stylově a originálně. K dostání i jako sklenice ve stejném designu. Je vyrobena ze silného kvalitního skla a je tedy velmi odolná.

Díky pákovému uzávěru se skvěle hodí pro. Láhav je vyrobena s. Stylová skleněná půllitrová láhev Kilner s klipovým uzávěrem. Hranaté tělo se čtvercovým dnem. Dodáváno samostatně bez krabičky. Na tuto láhev pasují naše uzávěry z kategorie hliníkových uzávěrů 18x12.


Lahvička disponuje uzávěrem s kapací vložkou - pro přesnou aplikaci po kapkách. V naší nabídce najdete lahve různé velikosti, barvy skla i typy. Ideální pro podávání . Retro je trendy a se skleněnou lahví s uzávěrem RIFFLE se z toho stává hotový kult. Takto naservírujete vodu, víno a šťávu vždy stylově a originálně.


Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem! Praktický uzávěr zabrání vylití obsahu, rovněž jej chrání před hmyzem, zejména včelami a vosami,. Historické skleněné láhve , s drátovými uzávěry. Promývací skleněná hlava ve vakuové lahvi se šroubovacím uzávěrem.


Popis: sklenice typu budík, Královská bylinná, . Uzávěr láhve je důležitý.

Detailní popis produktu. Láhve - dospělí Lifefactory láhev klasický uzávěr 475ml Pink ombre. Dózy, láhve a termosky.


Značkové skleněné lahve s uzávěrem , které vám přinášíme, jsou zárukou kvality a trendy designu. Dokonalé skleněné lahve s uzávěrem se rychle staly hitem. Ze skla prostě chutná nejlépe. Protože sklo nijak nemění chuť nápoje.


Neuvolňuje žádné zdraví škodlivé látky, je hygienické a . Ke každé lahvi nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Skvělý doplněk na váš stůl.


Retap ekologická, zdravá . Vhodná na olej, ocet, nápoje, šťávy, mošty, likéry, apod. Hodí se do moderní i tradiční kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky