úterý 8. srpna 2017

Svatební víno

Zajistíme originální dárek pro vaše hosty – svatební víno – 1l nebo l. Pomůžeme vám zvolit svatební etiketu s vašimi jmény a datem svatby. Etikety na lahev vína s designem svatebního oznámení. Vybírejte z nabídky svatebních etiket se stejným motivem jako svatební oznámení. Pokud jste ji nenašli, .

Ne)tradiční etiketa ve stylu oznámení. Určitě už máte svatební oznámení. Co s ním sladit víno ? Vyrobíme pro vás svatební víno s vaší etiketou. Nedávno jsme si tím sami prošli.


Chystali jsme naši vlastní svatbu. Nechtěli jsme, aby naše svatba byla .

Tiskneme samolepící etikety na svatební víno nebo i jakoukoliv jinou etiketu. Používáme samolepící papír se splitem určený pro lepení na skleněné lahve. Velmi oblíbený dárek pro svatební hosty i pro vaše kamarády na narozeninové party.


Můžete vybírat z více jak druhů etiket, barev kapslí a 8. Vinný lístek vám sestavíme na míru a těšit se můžete i na „ svatební “ slevu ;-). Víno na svatbu, winehouse. Ukázka svatebních etiket, které jsme pro vás připravili.


Malá inspirace pro vaše svatební víno. K tomu výbornou belgickou čokoládu. V nabídce máme jak nejkvalitnější moravské víno . Lahve Od Vína Bedny Svatba.


Perfect for showers, engagement parties or weddings! Vychutnejte si Váš velký den spolu ve společnosti moravských vín z Rodinného vinařství Košut. Nachystáme vám svatební víno šité na míru.


Možnost ochutnávky přímo ve sklípku nebo dovezeme vzorky na ochutnání dle domluvy.

Nalahvujeme poté přesně to, . Vinařství Tomanovi vína z Moravy, vína z Čech - Certifikováno. Láhve vína z malého rodinného vinařství ze Znojemska. Svatebni vino a darky na svatbu. Malé vinařství - svatební víno , Rakvice, Czech Republic. Grafiku je možné jakkoli upravit, příp.


Dizajn vyhotovíme ku každýmu svatebnímu oznámení nebo dle konkrétních . Ta pravá vína pro váš velký den Lámete si hlavu, jak vůbec víno vybrat? Které máte zvolit tak, aby odpovídalo charakteru akce a především korespondovalo se. Plánujete na vaší svatbě podávat víno , nebo chcete podarovat vaše svatební hosty vínem s Vaší vlastní etiketou, aby měli památku na Váš velký den? Chystáte svatbu, ale nevíte kde s výběrem vína začít? Připravili jsme si pro vás tipů jak spolehlivě a . Originální svatební dárek pro novomanžele.


Přání hodně štěstí novomanželům, potěší ženicha i nevěstu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky