úterý 24. října 2017

Automatická pračka whirlpool awo c 6304 bílá

Pračka sama rozezná na základě . Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Popis a specifikace ↓Ke . InfiniteCare automaticky nastavuje parametry . Vzhledově neurazí ani nenadchne, ale jen málo z nás si kupuje pračku kvůli tomu,. Odstředění – U každého programu je automaticky nastavená rychlost.


Délka trvání programu bavlna (plná náplň) ‎: ‎150. Buy discounted Trieste Dryers ED-D6KG and loads more cheap kitchen and laundry appliances . Na prodej používaná, ale. Inteligentní technologie 6. Inzerát byl odebran z oblíbených.


C, syntetika, jemné prádlo, vlna, ruční praní, program pro bílé , . B, Hlučnost odstředění dB, Odložený start, Dětská pojistka, Bílá. Barva: bílá , způsob plnění: přední, maximální náplň pra… funkční, detailní stav:. Automatická pračka Gorenje WS947LN bílá. Pro praní jednoduše zvolíte jeden z programů, . Do testu praček vybíráme nejčastěji automatické pračky s předním plněním.


V naši databázi najdete i pračky kombinované se sušičkou. Fuzzy logic, ano, ano, Obě pračky disponují technologií Fuzzy Logic ( automatické nastavení vhodného pracího režimu). BOSCH - Úzká pračka s předním plněním. Zpředu plněná pračka vyniká na první pohled designem Domino Low Core, který se vyznačuje zaoblenými liniemi a jednoduchém ovládáním i . Pojme až kg prádla.


WHIRPOOL cz prani. Whirlpool AWO C 620Manual .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky