pátek 27. října 2017

Electrolux uooriginwr ultraone

Zobrazuji výsledek. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit podle . Kohout plastový – bílý. Umístění: Vinařské potřeby Ostatní. Výrobce: Záruka: roky.

Výpustný otvor 25mm . Plastový kohout vhodný k nerezovým či plastovým stáčecím nádobám s vnějším závitem. Technické vlastnosti. Stáčecí nádoba slouží pro plnění, resp.


Současně lze nádobu použít na čeření, . Nádoba je vyrobena z potravinářského plastu, který je vhodný pro styk s potravinami. U dna nádoby je plastová výpusť, kohout.

Zboží již není dostupné. Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem . Obvykle expedujeme do dnů. Zatím níkdo nehodnotil. Sklenice celé od medu?


Skladem ks (Expedujeme ihned). To vše se stane díky stáčecímu kohoutu minulostí. Kvalitní plastový kohout vhodný k plastovým stáčecím nádobám, či na jiné použití podle vaší . Detailní popis produktu.


Přečtěte si zkušenosti ostatních chovatelů a jezdců. Tento produkt zasíláme s. Doprava PPL Doprava lahvového piva Messenger do 20-ti kusů Zásilkovna Doručení na adresu - SK . Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny . Nový plastový kohout na IBC nádrž, Cena: V textu, Lokalita : Praha 4. Jedná se o kvalitní kohout .

Jednoduchý plastový kohout pro připojení hadice k nádržím pomoc integrovanéí plastové rychlospojky. Vhodné na průměr kohoutu nádrže (DN50) mm. Poloautomatický zavařovací hrnec v nerezovém provedení vhodný i na vaření polévek, guláše a výrobu sýrů. Je opatřen dvěma těsnícími kroužky, které zajišťují . Výčepní kohout plastový mm zlato, dlouhá špička.


FIP), objímka k lepení do potrub, těsnění:PTFE, tmax:50°C, . Je vhodný pro oleje, naftu, . Náhradní kohoutek k nerez várnici. TECO plastový kohout k TC. Logo - Plastové potrubí Georg Fischer, PPR a PVC trubky.


Jste v kategorii: Kulový kohout 546. Redukce pro IBC kontejner. Vyrobeno z kvalitních materiálu. Vstup: S60xvnitřní Výstup: mm zahradní kohout - kulový ventil. IHNED K ODESLÁNÍ AKCE.


Nabízíme vám kovové a plastové kohouty v různých barevných provedeních. Pro stáčení sodovky, limonády a vína je vhodný výčepní plastový kohout , pro . Vhodný na plastové sudy, ústí je kompatibilní s PET s hrdlem o průměru mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky