pondělí 9. října 2017

Čistící prostředky na wc

Dvoukomorové tekuté WC bloky obsahují čisticí gel i osvěžující parfém a WC Bref. Jejich vhodnou kombinací a při pravidelném používání je zajištěna čistota a svěžest Vašich toalet. Tyto čisticí prostředky odstraňují vodní kámen, rez, plísně i. Tyto vysoce dezinfekční prostředky účinně . DROGERIE ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY Čističe na wc.


Hledat v této kategorii: Nalezeno 3produktů.

I Vaše toaleta si zaslouží být čistá a svěží. Naše čistící prostředky na WC zvládají obojí - perfektně vaši toaletu vyčistí, a zároveň ji zanechávájí dlouho svěží. Necháte-li se zlákat akčními nabídkami drahých čistících prostředků, u kterých.


Ideální jsou čistící prostředky na WC , obsahující kyseliny (mravenčí či octovou) . DEO AVOCADO 1l vonný. Bref Blue Aktiv Chlorine je extra účinný WC blok, který čistí toaletu i mezi spláchnutími. Také ji chrání před vodním kamenem.


Zároveň obarvuje vodu do . Ekologické prostředky na čištění koupelen a wc vám zajistí čistou domácnost bez jakýchkoliv.

Využijte naší skvělé nabídky čistících a hygienických prostředků na WC , pisoáry a sanitární keramiku. Odstraní usazeniny, vodní kámen, mechanické nečistoty, . Navíc čisticí prostředky na. V našem testu se dozvíte, který z WC čističů vám nejlépe pomůže. Prostředky pro údržbu toalety totiž získaly nejvíce hlasů v anketě na našem. Následně jsme v laboratoři nechali vyzkoušet jejich čisticí schopnost a podle . Zobrazit nákupního asistenta Skrýt nákupního asistenta.


Dokonale krásná a hygienicky čistá toaleta potřebuje pravidelnou péči a vy potřebujete bezchybné pomocníky, kteří vám práci . Gelový přípravek s intenzivní vůní oceánu se sníženou stékavostí pro čistou a voňavou toaletu. Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny. Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím. Tekutý WC čistič v mimořádné.


Cena: 5Kč bez DPH. WC gel čistič mandlová vůně 7ml. Savo WC 750_ml LOUKA. WC REVO čistící prostředek na toalety zelený 5L.


Stačí je jen správně nanést, nechat působit a vyčistit. Hlavní je, abyste toaletu čistili pravidelně. Vrhněte se na příští úklid se správnými WC čističi a vyberte si přípravky v dm online shopu.

Aby koupelna zůstala čistoskvoucná a blyštivá - je potřeba vybírat kvalitní čistící prostředky. Především ty, které zatočí s vodním kamenem. Enzymatický Bio WC čistič bezchlórový Prostředek na mytí toalet s příjemnou vůní lesa,.


Dárkový balíček obsahuje biopřípravky, ekologické čistící prostředky a . WCČistící prostředky na WCDrogerie, úklid a hygiena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky