úterý 10. října 2017

Práčka a sušička

Chcete si nechat vyrobit firemní ručník ? Nabídneme Vám na zakázku vyrobený funkční ručník se sublimačním potiskem nebo froté . VÝŠIVKY loga do ručníku, PLNOBAREVNÝ POTISK do bordury ručníku. Nabízíme komplexní služby vč. V nabídce máme reklamní ručníky v několika gramážích, barvách a rozměrech.

Vyberete si od malého ručníku na ruce, přes klasický ručník v . Naše ručníky nejsou určeny jen pro reklamu, jsou vhodné i jako vybavení koupelen a domácností. Fitness ručník Alpha. Měkký, lehký a pohodlný polyesterový ručník. Vysoce absorpční materiál poskytuje po nasycení příjemně chladivý . Hledáte sofistikovaný způsob propagace firmy?


Našim zákazníkům nabízíme mimo standardních ručníků a osušek také reklamní ručníky a osušky s vytkaným logem. Tato varianta je nejvíce využívána pro .

Potěšte své klienty a zaměstnance novým ručníkem , nebo osuškou s reklamním potiskem , nebo výšivkou. Možný je i plnobarevný potisk sublimační metodou. Zakázkové reklamní osušky. Předmět, který rozhodně bude na očích vašim návštěvníkům a potenciálním zákazníkům. Osušky s potiskem jsou ideálním dárkem . Na e-shopu ReklamniTechnologie.


Výroba reklamních ručníků s potiskem nebo vetkávaným logem. Najdete u nás velký výběr ručníků na . Reklamní froté ručník s logem firmy na přání zákazníka. Logo vaší firmy se zpracuje dle předlohy. Vyrábíme reklamní ručníky s vaším logem a pečlivě kontrolujeme kvalitu. Produkt vhodný na potisk.


Nebo zvolíte výrobu svého zcela originálního motivu ručníku? Uvedené technologie vetkávání umožňují vznik . U reklamních ručníků a osušek se spíše než o trendech dá hovořit o určitých vlnách, kdy se objeví nějaká novinka, ale poměrně rychle zase . Tyto ručníky udělají radost vašim blízkým - vhodné jako dárek, případně zpestří váš domov.

Textil - ručníky a župany: Nalex savý ručník , Nalex savý ručník , Na. Využijte i vy tuto příležitost na zviditelnění a vyberte si z naší nabídky froté ručníků a županů! Přední část ručníků je vyrobena ze 1 mikrovlákna s možností celoplošného digitálního potisku. Zadní část je vyrobena ze 1 bavlny. Froté, rychleschnoucí z mikrovlákna, polyesterové pro plnobarevný reklamní potisk.


Stylový reklamní ručník s kvalitního materiálu (1 bavlna). Velikost 140x70cm a velikost 100x50cm. Praktické využití těchto dárků je určitě ideálním . Specialitou jsou magické slisované ručníky, které se rozvinou po vhození do vody. Potisk ručníků KOSEK TRANSPORT.


Ručníky , reklamní předměty. ELEVEN sportswear nabízí kromě sportovního oblečení také široké spektrum doplňků a reklamních předmětů. Budou tak mít Vaše logo neustále na očích. Zpracujeme nezávaznou nabídku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky