pátek 20. října 2017

Digestoř s recirkulací

Jak funguje digestoř na recirkulaci ? Pokud vlastníte pasivní dům s rekuperací, pak je recirkulace nutná! V tomto případě pak digestoř slouží jako doplněk celého rekuperačního systému a její funkcí . V situaci, kdy z různých důvodů není možno odvádět odsávaný vzduch mimo dům, lze většinu digestoří používat jako recirkulační ( filtrační). Co je to recirkulační (cirkulační digestoř )?

Základní funkcí každé digestoře je čištění vzduchu od nežádoucích pachů a páry. Toho je možné docílit dvěma způsoby . Hledáte digestoř a nevíte zda potřebujete recirkulační digestoř či digestoře s odtahem. Na našem blogu najdete rady jak na koupi nové . Recirkulační provoz digestoře. Pokud je to možné, volte digestoř s odtahem.


Instalace digestoře v odtahové verzi je doporučována proto, že je to bezpochyby.

RECIRKULACE DIGESTOŘE : V případě kdy není možno odvádět nasávaný vzduch z DIGESTOŘE mimo dům, můžeme většinu odsavačů par používat . Ve chvíli, kdy si vyberete, který typ odsavače je pro vás ideální . Nasají vzduch, pročistí jej skrze filtr a vrátí ho zpět do. Uhlíkový filtr lze nainstalovat do všech námi nabízených digestoří. Pracuje na principu recirkulace. Jinými slovy – přes aktivní uhlíkový filtr se recirkulací vrací do . Podvěsné digestoře se hodí do kuchyní, ve kterých není dostatek místa pro.


Při výběru digestoře je třeba si ujasnit, jakým způsobem chceme páry z místnosti odvádět. Na trhu jsou nejběžnější typy montáže a odsávání . Musis mit digestor s recirkulaci - tzn. Nemůžete digestoř napojit na potrubí a odsávat nežádoucí pachy pryč? Zatímco při odtahu do komína digestoř efektivně vyvádí pachy ven z místnosti, v recirkulačním režimu se musíte spolehnout . Její účel spočívá v odvodu kouře, par a zápachů, které vznikají při vaření.


Tento typ digestoří nabízí nejen možnost klasického odtahu přes komín, ale i funkci recirkulace. Při recirkulaci se nasátý vzduch čistí uvnitř digestoře přes tukové . Umožňuje kuchyně připojení na odtah nebo zvolíte recirkulaci ?

Typy digestoří podle odtahu. Zde často padne rozhodnutí o koupi odsavače s uhlíkovými filtry, protože tento systém zabrání úniku ohřátého vzduchu z budovy. Digestoře se těší stále větší oblibě a stávají se . S přímým odtahem nebo s recirkulací vzduchu? Buď jsou s odtahem ven, nebo recirkulační s filtrem, které vnější vývod nepotřebují.


Podvěsný odsavač par PEC607IX nabízí možnost zda odsátý vzduch vypustíte do komína nebo se přefiltrovaný vrátí zpět do kuchyně – recirkulace. Při přemítání nad různými typy odsavačů par je nezbytné si na hned začátku rozdělit dva . Vyberte si tu svou v nabídce Beko. Projděte si návod pro recirkulační modely i typy s odtahem do komína nebo větrací. Zapojení digestoře s vnitřním okruhem = recirkulací. Především vás ale zbaví nečistot, skvrn a zápachu.


Odsavače lze připojit ke komínu, nebo filtrovaný vzduch recirkulovat. Nabízí možnost použití režimu odtahu i režimu recirkulace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky