středa 25. října 2017

Držák na vinné sklenice

Zavěšení pro vinné sklenice. Použitý materiál k výrobě ocel. Povrchová úprava chrom lesklý, matný, nebo titan zlatý. Držáky a nosiče na sklenice a láhve.


Kolem baru je vždy spousta sklenic , nádob a láhví. Udržet ve všem pořádek pomáhají léta vyvíjené a zdokonalované systémy .

Do držáku můžete uložit až čtyři skleničky na šampaňské či na víno. Dec Jak takový držák na skleničky vlastně vypadá? Ještě na začátku musíme předeslat, že se jedná o vinné sklenice na nožičce, čili na stopce – . Vinný stojan na zeď – na láhev na víno. Kolejnicový držák na sklenice na stopce délky 40cm je vyroben z pochromované oceli. Slouží k přivrtání do stropu.


Rozteč mězi kolejnicemi je cm. Nov Tentokrát Láďa ukáže, jak si vyrobit držák na víno.

Držák na sklenice Vin Bouquet Wine. Momentálně nedostupné. Se značkou Vin Bouquet budete připraveni na každou návštěvu! Závěsný držák na sklenice. Proč nevyužít i spodní stranu police?


S tímto závěsným držákem na sklenice to bude hračka – místo ve skříňce nebo na regálu. In stock Originální designový držák na skleničky vyrobený z části dubového barrique sudu, který se bude vyjímat takřka na všech místech s vinnou tématikou a doslova . Tento praktický závěsný kovový držák vinných sklenic pojme celkem šest sklenic na stopce. Pro milovníky vín máme perfektní vychytávku. Pokud máte málo úložného prostoru ve Vaší kuchyni, tak držák sklenic je perfektní řešení pro uskladnění sklenek . Nástěnný držák na lahve a sklenice Mauro Ferretti Bar, x cm. Zbývají poslední kousky.


Na objednáníDoprava . Mosazný držák vinných sklenic drobné oděrky . Balení obsahuje: ks. Podvěsný držák sklenic čtyřřadý. The clean wine, champagne, beer glasses etc.

Užitná délka: 4cm. Vhodný pro všechny sklenice dodávané pod značkou VEGA. Uskladněte si víno v . Když se krása skloubí s užitkem, vznikají kousky jako je tento - něžné, milé a plné kouzelné romantiky.


Bambus je přírodní materiál, odstín jednotlivých kusů se může mírně lišit. Při hledání slov nastenny dreveny držák na vinné sklenice nebyly nalezeny žádné produkty. Zkontrolujte prosím Vaše zadání, zda neobsahuje chybu ve formě . Stále více lidí si chce dopřávat kvalitní víno nejen ve vinných sklípcích či vinotékách,.


Velmi zajímavý, originální a kreativní kovový stojan - držák na láhev vína, . Jak používat příslušenství pro víno - 4. Bambusový držák na vinné skleničky k nasazení na láhev, možnost dodání včetně potisku. Takto upravené prkınko zbrousíme. Hotovım držákem provlékneme hrdlo láhve vybraného vína a do obou postranních děr upevníme vinné sklenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky