pátek 13. října 2017

Profi kavovary

Zákazníky prosíme, aby vypůjčené chlazení neproplachovali - provádíme vždy sami po vrácení a před vypůjčením. HP Pivo - chlazení , pivo , lavice - půjčení, zapůjčení,dodání. Chlaďák, bečka, stoly , pípa.


Holešov, Hulín, Zlín, Kroměříž, Bystřice pod Hostýnem. Výčepní zařízení s vlastním kompresorem.

Chlazení je nové použité pouze jednou na . Naší specialitou je prodej sudového piva , vyberete si u nás ze širokého. Sháníte sudové pivo v Hradci Králové? Australští vědci tvrdí, že se jim podařilo uvařit „nejstarší pivo na světě“, na které použili dvě stě dvacet let staré kvasnice zachrán.


CHLAZENÍ TÉŽ S VESTAVĚNÝM KOMPRESOREM. Chladící a mrazící zařízení se využívá v mnoha oborech. Nejvyužívanější je v potravinářském průmyslu, kde zajišťuje chlazení a mražení potravin a polotovarů.

Vítejte na stránkách firmy. PRODEJ , MONTÁŽ, SERVIS CHLADÍCÍ, KLIMATIZAČNÍ, NÁPOJOVÉ A GASTRO TECHNIKY VELKOOBCHOD S . S nafukovacím sklenicí na pivo vám stačí led a láhve vašeho oblíbeného piva. Díky jeho velikosti se . Vyberte si špičku mezi domácími stolními chladiči na pivo a vychutnávejte si tento. Univerzální výčepní zařízení s integrovaným chlazením piva pro domácí . Jsme smluvní partner firmy LINDR pro prodej výčepní techniky. V našem ochodě zjistíte, že pořídit si výčepní zařízení nebo pivní chlazení je věc cenově přijatelná.


U nás seženete výčepní zařízení . Projděte si inzeráty prodam chlazeni pivo na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Vychladí až 20l za hodinu.


PYGMY je určeno k profesionálnímu chlazení ,stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party. Dvouokruhové chlazení Cornelius dochlazení do pípy. Je kompletní, oba naražeče, jak na bajonet tak žehlička, hodiny.

Má nerez kohouty a jdou přidat další. Prodám chlazení na pivo. Internetový obchod a prodejna na pivní chlazení a výčepní zařízení Lindr. V nabídce našeho obchodu naleznete vše, co potřebujete k čepování nápojů.


Dodáváme chlazení na pivo , pivní chladiče, mobilní chlazení , výčepní zařízení, výrobníky sodové vody, pivní kufry, párty pípy, výčepní stojany a výčepy piva. Kvalitní a uživateli ceněné modely pivního chlazení v cenově výhodných setech. Náš eshop se specializuje na prodej výčepní a chladící techniky. Profesionální vodní podstolový chladič typu PRE-MIX určen k chlazení piva.


Nabízíme prodej a pronájem kompletního výčepního zařízení pro správné čepování. V současnosti již není výčepní zařízení výhradou pouze hospo ale i na . Pivní chlazení , výčepní zařízení, chlazení piva. Výběr z mnoha modelů výrobní řady ANTA. Bazar chlazení pivo - Jaromír Zezulka.


Pivo prodáváme za nákupní ceny plus 10- Kč manipulační poplatek za sud. K chlazení piva a sudů piva lze přiobjednat i nealko nápoje. Přejít k obsahu webu.


Dále je možno vypůjčit chladící zařízení tlakované potravinářskými plyny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky