pondělí 16. října 2017

Návod na háčkovanou prostírku

V dnešním článku najdete návod zdarma na háčkované prostírání. Háčkování je jednoduché, není potřeba znát složité vzory a tak jej zvládne i začátečník. První návod připravený pro začátečnice na jednoduchá kolečka. Přesná velikost závisí na použité přízi a velikosti háčku.


Návod na háčkované podložky pod hrnečky a skleničky. V tomto příspěvku najdete návody a popisy na různých háčkovaných prostírek - ať již menších nebo větších pod velké půllitrové hrnky, kulatých i. Návod je opravdu snadný a zvládnou jej i úplní začátečníci. Zkratky: ŘO – řetízkové oko. DROPS Merino Extra Fine (ok).


Lze jej použít jako dekoraci nebo třeba praktickou. Kytička s korálkem – NÁVODY NA HÁČKOVÁNÍ Háčkované Dečky, Háčkování , Flower Power, Tašky. Vymyslela jsem si nové prostírky - podšálky. Pro všechny,které se nedokázaly poprat s nákresem na hvězdu z minulého článku tady mám návod na jednoduchou prostírku háčkovanou ze.


Sváteční prostírky od těch normálních můžeme odlišit volbou příze - nově máme v eshopu i přízi se sváteční s lurexovou nitkou. A v tomto případě skutečnost . Háčkovaná zvířátka, chrastítka, přívěsky, korunky pro princezny i pohádkové postavičky a jiné hračky. Dále nabízíme jiné háčkované zboží: šátky, deky, prostírky , . Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek , plyšáků a spoustu dalších. Video návody na šití.


Návody na šití k dětským střihům (šicí video návody krok za krokem). Nějaký ten pátek mně v mailu ležel návod na prostírku , na kterou jsem narazila na webu mimibazar. Autorka příspěvku, Denisa, byla tak. DS, háčkované do tří po sobě jdoucích oček . Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé.


Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Mandala uživatele Lenka Nováková. Prostírka je hotová, tak ještě další pro vzácné návštěvy. Větší prostírku si uděláme pod konvičku, nebo talířek. Návod pro vás připravila Monika Tóthová :-). Nafotila jsem vám návod na krásné podšálky, které mě přímo uchvátily.


Pomůže když prostírku přeperu a vyžehlím, nebo dělám něco špatně . Musím říct, že návod byl perfektní, brzy jsem si jednoduchý postup. Podívejte se na další nápady na téma Pletení, Háčkování a Návody. NÁVOD NA HÁČKOVANÝ KOŠÍK (Úroveň začiatočník) Často dostávam.


Na přání vkládám jednoduchou lemovanou prostírku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky