úterý 31. října 2017

Hrnec na zelí 15l

Vďaka napínacej pružine obopne 50l alebo 60l sud. Vám poradí, ako vyberať Oleje a mazivá. Máte vybrané filtry: sud 60l.


Sud pro všeobecné hospodářské použití, víko s těsněním a sponou. Dostupnost: Na objednávku. SUD 60L S PRŮHMATY ZÁVITOVÉ VÍKO.

Prázdný sud 60l pro propagační účely - MOTOREX. Nadstavné sudové regály pro 1-sudy stabilní pozinkované sudové regály pro 1- sudy možno uložit až sudy o objemu 200l, nebo tři 60l trojnásobně . Tragar, sud 60l širokohr. Od prodejce cz-skladem. Cena je uvedena včetně RP a DPH. Skladování nebezpečných látek a potravin.


Plechový sud se zátkami pro kapalné látky 60L UN. Plechové sudy jsou obecně nejpoužívanější obaly pro přepravu a skladování středně velkých až menších .

Plastové sudy s odnímacím vekom o objeme litrov sú vhodné na skladovanie a prepravu sypkých, kusových a pastovitých hmôt v chemickom, potravinárskom . Plastové sudy sa skrutkovacím vekom s objemom litrov sú vhodné na skladovanie a prepravu sypkých, kusových a pastovitých hmôt v chemickom, . Inzerát Plastový sud 60L v okrese Zlín, cena 190Kč, od zeman. Popis: Prodám plastový sud L , čistý, gumové těsnění, kovová obruč. Plastový barel - sud 60L potravinársky Popis: Plastový barel z potravinárskeho plastu.


Vhodný na uskladnenie vody, alkoholu a potravín. Sud je díky víku možné úplně otevřít a naplnit jej sypkými, tuhými nebo pastovitými látkami. Můžete počítat s objemem až l. Sudy jsou testovány na těsnost, . Aditivum AdBlue – vysoce čistý vodný roztok syntetické močoviny určený pro nákladní a osobní vozidla vyžadující tuto kapalinu k provozu. Prezri si u nás plastovy sud 60l a porovnaj ceny v 10. Plastový sud so sponou, vhodný k preprave a na skladovanie sypkých materiálov a kvapalín i nebezpečných látok.


Sud 60L ,plastový so sponou. Velvana ARVA Nova - sud 60L. Zajímá vás konkrétní . Collection of Marketplace items. Listed اونۍ مخکښې in ‎Louny, Ústecký kraj‎ .

Víko na sud 60L s těsněním závitové. Adaptér na plastové kanystry. Ceny zobrazované zákazníkům po přihlášení. Výpustný plastový kohout pro sudy 60L a 200L.


Detailní popis produktu. Antifreeze Gje chladiaca nemrznúca kvapalina na báze ethylenglykolu s prídavkom biozložky a obsahom účinných organických inhibitorov. T Motorové oleje - 60l sud.


L sud , bílý, šroubovací s těsněním, vstup 36cm, vypláchnutý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky