čtvrtek 19. října 2017

Svatební skleničky se jmény

Svatební skleničky , kalichy na víno nebo šampus z křišťálového skla. Balení obsahuje: skleničky na. SVATEBNÍ SKLENIČKY, SE JMÉNEM A DATUMEM, 2x PNLP380.


Dejte důraz na jedinečnost Vaší akce se svatebními skleničkami s gravírovánými jmény , datem svatby a případně i zdobným motivem. Onte Crystal jako specialista na nápojové sklo z českého křišťálu, vám proto nabízí .

Sada ručně pískovaných svatebních skleniček se jmény a datem svatby. Sklenička 350ml 1ks Swarovski 2Kč. Sháním, kde bych si mohla objednat svatební skleničky , na které bych si mohla nechat napsat jméno a datum svatby. Prosím poraďte emoticon. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Podle Vašeho přání zhotovíme svatební sklenice se jmény a datumem.

Motivy máme na výběr jednoduché, decentní i složité. Můžeme vám nabídnout rytí motivů . Nápojové dekorované sklo je unikátní kombinací českého křišťálu a broušených kamenů Swarovski. Sada elegantních svatebních skleniček se jménem NEMESIS . Krásné svatební skleničky z křišťálového skla se jmény ženicha a nevěsty. Hledáte svatební skleničky se jmény ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Sada obsahuje skleničky s vypískovaným motivem, datem svatby a jména snoubenců. Objem 2ml, výška 2mm, průměr mm.


Možno vyrýt jména a datum podle Vašich požadavků. V ceně je jeden grafický návrh podle vašich představ. Jména a datum svatby napište v objednávce do poznámky (3.bod - dodací údaje). Nádherně propracované a jemné svatební skleničky k přípitku s luxusním pískovaním jmén , data motivu.


Stačí do poznámky při dokončování objednávky napsat . Dámská mikina BC.

Kvalitní unisexová mikina s kapucí a klokání kapsou. Složení: bavlna. Na skleničky si můžete nechat vypískovat. Sada svatebních skleniček na sekt a šampaňské z bezolovnatého křišťálového skla s ručně pískovaným motivem Propíchnuté srdce se jmény a datem svatby. Jméno a datum budou po domluvě upraveny.


Pokud chcete jiné skleničky , můžete si je vybrat v . Plánování svatby od začátku až do konce se Svatebním diářem. Sandra se jmény v dárkové krabičce. Nabízíme možnost pískování již od jednoho kusu na přání a to buď jménem , logem vaší firmy,. Váš svatební den bude nezapomenutelným a krásné sklenice s Vašimi jmény a datem budou tvořit výjimečný detail. Při používání Vám vždy přinesou vzpomínky.


Datum a jména prosím napište do poznámky v objednávce. Lara 350ml s rytinou prstýnků, sklenice se jména. Na svatební hostinu máme připraveny sklenice na víno, šampaňské, karafy a džbány, koktejlové sklenice a mnoho dalšího.


Navštivte Luxury Table. Jména ,datum a číslo vybraného motivu napište do kolonky v objednávce. CENA JE KOMPLET S GRAVÍROVÁNÍM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky