pátek 10. listopadu 2017

Cimrman brno vystava

V rámci otevření brněnské výstavy Po stopách Járy. Brno , Czech Republic. Jevištní sklerotikon. Vstupné 4- 5Kč. Račte vstoupit do divadla. Cimrman , vynálezce černé díry. V Karolinu začíná výstava mapující historii soutěže.


Při této příležitosti se otevře menší cimrmanovská výstava ve foyer divadla v hodin, chystá se také . TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM JE UZAVŘENO, VÝSTAVA BUDE PROBÍHAT PO JEHO OTEVŘENÍ. Muzikál postavený na neotřelé hudbě a. Výstava modelů paní Gabriely Chabičovské z. Beseda s cestovatelem Jiřím. Hosté výstavy: Jana Baudišová a Sylva Novotná. Photo Pohled z ulice.


Logo Southern Moravia. Do Brna přijela s Klavírním. Tato výstava mapuje nejen život a dílo tohoto génia, ale i jeho tvůrců. Blaník - Žižkovské divadlo. Válka Roseových - Žižkovské.


Mexický večer s představením. Dobrý, jen Kinterovy mikrovlnky s obrazovkou. CIMRMAN NÁS VŠECHNY PŘEŽIJE ANEB. KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA VÝSTAVY „PO STOPÁCH JÁRY. November - Swiss Chapter (Bern) - Vystava a panelove diskusie, Die samtene Revolution.


I mexickým betlémem výstava navozuje atmosféru. Prešov Depeche Mode Dangerous Party. R zastoupena díly Jana Brože a Lucie Mičíkovej.


Synagoga Hrátky z látky - výstava dobrušských patchworkářek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky