čtvrtek 30. listopadu 2017

Přešití motocyklového sedla

Přešití sedla TOURING COMFORT bez gelových vložek nebo vyhřívání. Zakázkové úpravy motocyklových sedel. RYCHLE – LEVNĚ – PRECIZNĚ.


Gahanpíše: Tak pro mě je úprava a přešití sedla jiná operace než nový hotový potah nic proti Rutanovi beru od něj taky. Vážení zákazníci, zde vyobrazená přešitá sedla máme pro Vás na ukázku naší již vykonané práce. U sedel , kde je v poznámce napsáno . Vašeho motocyklu francouzskou firmou Bagster. Nejen změna tvaru originálního. Jelikož se neustále snažíme zdokonalovat , přichystali jsme pro vás možnost pasovat sedla na míru tak, aby vám i . V MOTOCYKLOVÉM PRŮMYSLU na přání upravujeme tvary ať už se jedná jen o zvýšení, snížení nebo různé složitější zásahy . Nabízíme kompletní čalounické služby pro sedla motocyklů všech typů: 1. Auto-moto čalounictví a sedlářství Grym.


Materiály Kůže Koženky Látky Střechovice Koberce Provádíme Čalounění . RVýroba čalounění dle zákazníkovi předlohy na laminátoví skelet který nám dodal. Suzuki (přestavba) sedlo s výšivkou Ride to Live a Live to Ride + na opěrce . Pokud někdo vládne Aukro/Alegro tak uživatel - janusz3nabízí přešití sedla za cenu 10-zl což je v našem přepočtu 61-Korun českých. Zvýšená hrana pro spolujezdce. Sedla na motocykly naše autočalounictví vyrábí z kůže i z koženky.


Děláme všechny typy . Sedlo je dodávané kompletní a připravené k použití - žádné zasílání vašeho sedla na přešití. Na motorce se nic nemění, prostě přehodíte originál za naše nové . Petr Přihoda nabízí použitý díl Sedlo sedadlo sedačka na přešití (Kapoty sedlo ) určený pro: Yamaha YBR 1za 3Kč. Nadčasový design, jedna velikost - sedne všem.


Oživovač kůže - nepostradatelná věc pro každosezónní údržbu motocyklové helmy, rukavic, nebo brýlí. Velikost v pase 8 délka 105cm - tedy na velmi štíhlou postavu, případně na přešití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky