úterý 28. listopadu 2017

High life

Silikonová forma na donuty Hotové donuty z formy snadno vyjmete. Snadno omyvatelná a nepřilnavá. Kup teraz na Allegro.


Radość zakupów i bezpieczeństwo . V každém bonbonu je uprostřed malý dolíček.

Kvalitní silikonová forma Silikomart vcelku na malých donutů – amerických koblížků s dírkou. Připravte jim donuty s pomocí silikonové formy. Díky fantastické formě na donuty vám půjde pečení od ruky a budete mít víc času se věnovat svým dětem nebo . Na malé donuty doporučuji silikonovou formu , protože se z ní donuty velice dobře vytahují. Ze záhadného důvodu se ale silikonové formy špatně shání.


Vykrajovátka a formičky. Tato silikonová pečící forma se skladá ze kulatých šablon a ve vhodná pro pečení mini koblih nebo mini donutů , malých muffinů, pudinků nebo zmrzliny.

V této verzi silikonové formy upečete patnáct roztomilých mini donutů. Díky pečení v silikonové formě získáte zdravější variantu oblíbeného dezertu, protože oproti . Rozmery: ø75mm, vnútorný ø25mm, hĺbka 28mm. So silikónovou formou šetríte kalórie.


Netreba ju vymazávať tukom a obľúbený donut , ktorý sa bežne smaží, pečením krásne odľahčíte. Vo forme je možné piecť. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Donut s čokoládou - chutný donut z trouby - silikonová forma v testu ODEBÍREJTE náš kanál, pokud.


Udělejte radost své rodině nebo kamarádům a upečte pár donutů! Nepřilnavý povrch brání připečení, hotové donuty z formy lehce vyklopíte. Vhodné do plynové, elektrické i horkovzdušné trouby. Lze mýt v myčce nádobí.


Upečte si své donuty s naší silikonovou formou ! Italská společnost Silikomart zaměřující se na pekařství a cukrářství. Není třeba ji vymazávat tukem a oblíbený. UPOZORNĚNÍ Z důvodu minimalizace rizika přenosu koronaviru zastavujeme od 16.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský. Na našich stránkách používáme technologii Cookies pro zkvalitnění nabízených služeb. Pokud procházíte tento web bez změny nastavení. Produkt zatím nehodnocen. Silikonové formy jsou lehké a nepřilnavé, těsto se v nich nepřipéká, nepohlcují pachy z potravin.


Velikost jednoho donutu: cm. Skvělá silikonová forma na donuty. Je vhodná jak na pečení, tak na studené dezerty. Rozměr formy: x 1cm. Se silikonovou formou šetříte kalorie.


Formy STECCOFLEX (3). Pečící forma na beránka, materiál: silikon, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky