středa 8. listopadu 2017

Tyčový mixér kitchenaid

Tyčový mixér kitchenaid

Kdykoli v zápalu kulinářského tvoření pocítíte potřebu narychlo něco . Záruka: měsíců (měsíců pro IČ). S příslušenstvím pro domácnost i bez něj pro profi kuchaře. Jeho nespornou výhodou je skladnost. Nerezové mixovací nohy. Veškeré informace o produktu.


Tyčový mixér kitchenaid

KitchenAid Česká a Slovenská republika. Vhodné příslušenství. Naše cena bez DPH : 6. Tento tyčový mixér Artisan je bezdrátový a velice výkonný. Balení obasahuje veškeré potřebné přístlušenství. Mixér má rychlostních stupňů a je velmi tichý.


Keď sa krása stretne s dômyselnosťou. Můžete s ním mixovat, drtit, sekat a mnoho dalších úkolů. Keďže je bezdrátový , môžete sa pohybovať . Produkt sa už nachádza medzi obľúbenými. Popis: Prodám nový, jen 2x použitý tyčový mixér . Je vybaven rychlostními stupni, . Bohužel nádoby se mi rozbily při stěhování.


Tyčový mixér kitchenaid

Všetky informácie o produkte. Můžete zvolit rychlostí , jelikož je bezdrátový, nejste při práci ním ničím. My se postaráme o doručení. KITCHENAID tyčový mixér , sada, nerez.


Tyčový mixér je skvělý pomocník, který najde uplatnění snad v každé domácnosti. Pomůže vám s přípravou mnoha pokrmů, nebo surovin. Na rozdíl od stolního . Na nič nečakajte a nechajte si mixér . Základní informace Bezdrátový tyčový mixér s příslušenstvím v praktickém kufříku. Dobíjecí baterie 12V .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky