úterý 28. listopadu 2017

Prostěradlo jersey 90x200

Prostěradlo jersey 90x200

Spodní část prostěradla je zakončena všitou gumou, díky níž. Exclusive - gramáž 190. Vybírejte různé barvy a různé druhy: žerzej, froté, jersey a další na JYSK.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Barvy, které rozzáří, kvalita, která uchvátí. Tyto praktická napínací prostěradla mají rozměry x 2cm. Kvalitní prostěradlo je nedílnou součástí lůžka. Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět. Napínací prostěradlo je určené na jednolůžko o rozměru 90x200cm a vyšší výšku matrace až 25cm.


Na výšku matrace ‎: ‎25cm. Katalogové číslo A152. Konfigurovat výrobek. Doplňte Vaši postel o příjemné FROTÉ . Prostěradlo JERSEY 90x200.


Prostěradlo jersey 90x200

Jerseyová napínací prostěradla na jednu postel 90x200. K výrobě prostěradel používá. Fotka produktu je pouze ilustrativní.


Moderní jersey prostěradla se stala nepostradatelnou součástí mnoha ložnic a domovů. Froté prostěradlo na. Skvěle padnoucí napínací elastická prostěradla s luxusním vzhledem a velmi příjemným omakem dodáváme v originálních přebalech našeho renomovaného. Jersey prostěradlo hráškově zelené 90x2cm.


Nabízíme Vám kvalitní jersey jednolůžkové prostěradlo ze 1 bavlny. Velikost: x 2cm. V nabídce najdete jak prostěradla froté, tak oblíbená Jersey. Nabízíme bohatý výběr kvalitních jersey prostěradel v různých barevných provedeních. Zaručí komfort pro váš nerušený spánek.


Výhodné ceny, dodání do 24 . Po celém spodním obvodu guma. Vynikající přilnavost. Přinášíme vám novinku v podobě velmi kvalitních jersey prostěradel. Naše prostěradla jsou vyrobena z jemných přízí vysoce kvalitní bavlny, zaručují dlouhou životnost, snadnou údržbu a barevnou stálost. V provedení jersey je . Kvalita zpracování zajistí dlouhou životnost a barevnou . Detailní popis produktu.


Je vyrobeno ze 1 bavlny, která je hebká a příjemná na dotyk. Bavlněná prostěradla máme skladem a ihned k doručení. Dodání pro rozměr matrace 90x2, max.


Je tak vhodné i na dnes hodně používané zdravotní. Jde o napínací prostěradla s gumou umístěnou v tunýlku. Guma není všitá, je volně v tunýlku a lze ji případně nastavo. Napínací úpletové ( jerey, žerzej ) prostěradloze 1 bavlny s vyměnitelnou gumou v tunýlku. Bellatex jersey prostěradlo Kamilka světle šedá, x 2cm.


Prostěradlo jersey 90x200

Součástí aukce je 2x prostěradlo. Vyberte si to správné prostěradlo pro nejdokonalejší pohodlí při spánku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky