středa 22. listopadu 2017

Ponorné mixéry

Díky jejich obzvlášť ostrým čepelím a mimořádně výkonnému motoru si ponorné mixéry Bosch poradí během okamžiku s čímkoli. Vyberte si svoj dokonalý ponorný mixér Braun s patentovanou technológiou PowerBell na dosiahnutie dokonalých výsledkov mixovania. Rýchlo a jednoducho pomôže pri príprave omáčky, krémových polievok, smoothie, kaší, ale aj džemov a . Mixéry a šlehače tyčové.


Zažite novú prelomovú technológiu ponorného mixéra novej generácie.

S MultiQuick sme stvorili novú. Ponorné mixéry a šlehače. Tyčové mixéry VORTEX. Jmenovitý kmitočet: Hz. Jednorychlostní režim práce. Funkce: mletí, míchání.


Ty nejlepší mixéry a šlehače nakupujte online u odborníků a využijte naše služby!

Niektoré ponorné mixéry obsahujú doplnkové funkcie ako je napríklad nastaviteľná rýchlosť mixéra alebo praktický časovač na nastavenie doby prevádzky . Tento tyčový mixér s troma funkciami má dve rýchlostné nastavenia a je ideálny na mixovani. Vzhľadom na veľké množstvo . Pridať do obľúbených. Nové informace ohledně provozu CESK, a. V souvislosti s nařízením vlády přizpůsobujeme pracovní postupy a pracovní režim.


Volitelné otáčky od 4. Ergonomicky tvarované plastové držadlo. Nůž, mixovací rameno a šlehací metly z nerezové oceli. Využijte speciální akční nabídky na ruční ponorné mixéry Robot Coupe: Při objednávce kusů ponorných . Profi ponorné mixéry alebo tyčové mixéry zvládajúci drvenie, sekanie alebo mixovanie vhodné pre prípravu mixovaných alebo šľahaných pokrmov. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Profesionální ruční ponorný mixér s tyčovým nástavcem v délce cm.


Průměr zvonu nástavce mm. Vysoce výkonný chladící systém.

Robustní konstrukce z. Nové řady tyčových mixérů přináší výkonné, efektivní a snadno kontrolovatelné mixování pouhým stiskem tlačítka. Systém tří nožů propojený s . Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment. Zobrazit nákupního asistenta Skrýt nákupního asistenta.


Vysokopevnostná nerezová mixovacia noha. Najlacnejšie Najdrahšie Abecedne. Máme také tyčové vysavače 3va aku vysavače pro mokré a suché čištění.


Příznivé ceny a rychlé . Podle ceny: od nejnižší. Vhodný pro restaurace, jesle, školky, lahůdkářství a jiné menší . Ruční ponorný mixér a šlehač CMP 2Combi od francouzského výrobce ROBOT COUPE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky