čtvrtek 23. listopadu 2017

Jak udelat sushi

Některé spotřebiče potřebují zvláštní elektrický přívod a jištění. Vhodný pro zpracování ledových kousků (kloboučků i kostek) na ledovou . Výrobník ledu Scotsman ACM AS. Zanussi KGE400T, nový. Gastronomické produkty – dřezy nerez a drtič ledu.


Omlouváme se, ale tento produkt již není možné zakoupit. Nabízíme Vám ale alternativy, na které se . Inzeráty - Příruční elektrický drtič ledu bazar. Na našem e-shopu naleznete také široký výběr elektrických drtičů.


Elektrické Drtiče Elektrické drtiče. Tento drtič ledu Ariete je určen pro všechny, co rádi organizují oslavy na kterých by nemělo chybět občerstvení v podobě nápojů s drceným ledem. Rozměry: 1(Š) x 3(H) x 3(V) . Charakteristika produktu: Široká nádoba na led vyrobena . Barový drtič na led je vynikající pro přípravu koktejlů, nápojů a ledových dezertů.


Ideální ledová drť pro drinky a koktejly. Rychlý a prostorově úsporný. Stroje - Drtic ledu bazar. Produkt není momentálně k dispozici.


Technické specifikace pro produkt Gastroback Gastro Profi elektrický drtič ledu se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Gastroback . Přístroj je vybaven bezpečnostním mikrospínačestroj se automaticky zastaví po zvednutí lisů. Profesionální elektrický drtič ledu. Spotřebič je dodáván s průhledným plastovým sběrným kontejnerem s kapacitou kg. Vytváří ideální kousky ledu pro přípravu nápojů a koktejlů.


Momentálně nedostupné. Drtič ledu v celonerezovém provedení. Kontejner na led: 6ml. Vložte kostky ledu jednu po druhé do nádoby drtiče , poté je led připraven k drcení. Snadno použitelné zařízení poskytující až 3kg drceného ledu za minutu.


Vytváří najemno i nahrubo drcený led ideální do koktejlů s ledovou tříští. Pěkný, elektrický drtič ledu koupíte za cenu lehce přesahující tisícovku. Při nákupu je třeba zvažovat, kolik máme pro drtič prostoru, a jak často . Drtiče ledu určené k drcení kloboučkového nebo kostkového ledu. Lze vybrat model elektrický s přítlačnou pákou pro manuální stlačení kostek na drtící . Zařízení bylo měsíců v minimálním provozu (zabavený leasing).


Kč (49Kč bez DPH). Na externím skladě cca o 3-pracovních dní (přesný dodací termín na poptávku). Chystáte se založit svůj bar a hledáte veškeré barové vybavení, které pro správný a úspěšný provoz tohoto baru budete potřebovat? Pak věřte, že právě drtiče.


Detailní popis produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky