čtvrtek 30. listopadu 2017

Star čistící prostředky

Star čistící prostředky

Působí v oblasti průmyslového čištění a odmašťování, profesionální úklidové a gastro chemie, . Profesionální průmyslové čistící a odmašťovací přípravky. Koncentrovaný intenzivně čisticí , nepěnivý prostředek určený pro strojní mytí podlah. Velikost balení 5ml.


Star čistící prostředky

Porovnejte ceny, zjistěte. Recenze na Čistící prostředky do . Vážení zákazníci, v souladu s nařízením vlády č. STAR čisticí prostředek na koupelny s leskem. Doručíme do hodin. Pravidelné akce a slevy na Čisticí p. Průmyslový, kapalný, kyselý, vysoce účinný odmašťovací přípravek na železné a barevné . Kärcher, Čistící prostředky HOBBY, Čistící prostředky PROFI. Alkoholový prostředek k rychlému a dokonalému čištění středně znečištěných omyvatelných.


ISTÍCÍ PROSTŘEDKY STAR uni čistič alkohol 5l. Jemný, vysoce účinný a trvanlivý prostředek k provonění všech prostor. Kategorie: Čistící prostředky.


Prostředek použitelný jako polymerní disperze nebo jako čistící prostředek s možností leštění technikou High-Speed. Star vonný neutraliz. Popis STAR univerzální čistič, alkoholový, 5L - alkoholový prostředek k rychlému a dokonalému čištění středně znečištěných omyvatelných ploch ze skla, . Univerzální vysoce účinný čistič interiérů a čalounění všech automobilů.


Průmyslový, pěnivý, vodou ředitelný přípravek řady STAR , určený k čištění silně. Prostředek pro čistění a ochranu kovových, plastových, gumových a kožených částí. Může prodloužit životnost. V nabídce proto máme čistící prostředky pro dílny, provoz i domácnost. Odmašťovací a čistící prostředek STAR T. Snadno, rychle a pohodlně odstraňuje nečistoty a mastnotu z. NICK STAR - Firma Terasport vedle kompletního vybavení tříd nábytkem také dodává úklidové a čistící prostředky a úklidovou techniku.


Star čistící prostředky

Unikátní prostředek svého druhu určený k odstranění všech možných skvrn. Přípravek je především určený na koberce, interiéry vozů, plastový nábytek a . Vysoce aktivní čisticí prostředek , který se nejlépe hodí pro čištění řetězu, kazety a. Kosmetika, čistící prostředky na lodě . Má vysokou mycí a odmašťovací schopnost. Velmi šetrně působí na pokožku. BIKEWORKX čistič CYKLO STAR k doplnění 5l. Bikeworkx Cyklostar 0. STAR BIKE CLEANER, čistící prostředek na kolo, 500ml Čističe, mytí BIKE CLEANER je saponát na jízdní kola obsahující povrchově aktivní látku rozpustnou ve . Chemické prostředky k čištění.


Moderní odmašťovací čistící prostředky na podlahy. Odstraňují podlahové nečistoty, bez zanechávání šmouh. Dostupnost skladem - stříbrná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky