čtvrtek 9. listopadu 2017

Mraznička liebherr

Mraznička liebherr

Liebherr patria medzi špičkové chladiace spotrebiče. Doprava po celej SR zdarma. Dit servies past al snel bij ander wit servies, dat maakt het leuk om te verzamelen. Lees drie tips over het stapelen en verzamelen van wit servies.


Mraznička liebherr

Platí iba pre dopravu STANDARD. Společnost totiž deklaruje, že celoroční typická . Laboratorní mraznička , vhodná pro výbušné látky, objem 3l, digitální ukazatel teploty, samozavírací dveře, statické chlazení, automatické odmrazová. Recyklační poplatek: 1Kč. Aby byla dosažena deklarovaná spotřeba energie, musí být použity k přístroji přiložené distanční prvky. Tím se zvětší hloubka přístroje asi o cm.


VarioSpace – Šuplíky v mrazícím prostoru a pod nimi umístěné. Premium, objem 4l, košů, digitální ukazatel, zámek. Počet hvězdiček mrazící části: Doba skladování při výpadku proudu (h): Umístění pantů: vpravo, zaměnitelné Šířka při . Výsledkem jsou ledničky a chladničky s . Využitelný objem mrazničky je litrů a je vydělený přehlednými . Její čistý objem je 1litrů a pro přehledné a úsporné uložení potravin jsou zde čtyři šuplíky z . V ceně zahrnuta doprava v ČR za první dveře. Typ zařízení: Mraznička.


Mraznička liebherr

Popis: Pro skladování výbušných látek. Rozměry (vך×h):, × × 6cm. Teplotní rozsah v mrazící . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Zboží skladem zasíláme okamžitě. Přístroje pro ohřev a chlazení Lednice, mrazicí boxy Mrazničky a kombinované chladničky . Digitální ukazatel s textovým displejem, dvoudveřová, zapisovač teplot, RS48 2x 1x cm.


Zaměnitelné dveře – umožní změnu směru otevírání dveří dle potřeby. Chcete, aby vaše mraznička přesně zapadla do kuchyňské linky a působila nenápadně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky