neděle 9. prosince 2018

Čalounění motosedel

Sedla na motocykly čalouníme řadu let. Máte zájem o čalounění sedla, ale jste zdaleka? Největší zakázkové autočalounictví nabízí kompletní čalounění a střechy na veterány i nová vozidla, a renovaci motosedel.


Přešití sedla TOURING COMFORT bez gelových vložek nebo vyhřívání. Zakázkové čalounění motosedel , obnovení zničeného sedla či úplná změna na míru. Precizní čalounění veškerých typů Moto sedel.

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář. Vyhotovíme i čalounění pro Vaši stavbu či přestavbu (výrobu skeletu doporučujeme konzultovat předem). Nabízíme více typů výplňovích materiálů: a) GF-TECH . Práce na interiéru vozu mohou zahrnovat opravy sedadel, ale také renovace čalounění stropu, sloupků, palubovek, zadního plata, kufru automobilu i veškerých . Ukázka přečalounění motosedel do protiskluzové koženky. MOTO Polster, Prague.


Snažíme se o zlepšení komfortu při jízdě na . Zabýváme se čalounění motosedel nebo jejich úpravou. Renovace motosedel , čalounění sedaček autoveteránů a motocyklů, specializace na traktorové.

Velký výběr materiálů. Nabízím čalounění a renovace interiérů automobilů, veteránů, tunningových automobilů, motosedel a cyklosedel, obšívání volantů, řadících pák a ručních brzd a . Ušití stropnic na vozy Škoda. Ceník čalounění motosedel při dodání výplně a podsedlového plechu.


Potřebujete opravit čalounění sedačky nebo sedadel vozu? Na přání můžeme zákazníka navštívit. Ostravě, opravy interiéru vozidel. Dovoz i odvoz je zajištěn.


Oprava autosedaček a motosedel. Této specializaci se věnujeme. OPRAVY AUTOSEDAČEK I . U nábytku měníme vnitřní polstrování, rošty, dovycpeme sedáky i područky molitanem, měníme poškozené kusy čalounění za nové. U automobilů provádíme . Mezi zajímavosti, kterými se firma zabývala bylo čalounění interiéru letounu AČR. Výroba matrací na míru . Jedná se o neoblíbenější barvy na čalounění motosedel.


Samozřejmě lze vybrat jakoukoliv jinou barvu u nás. Vlivem zobrazení displeye se .

Provádíme opravy veškerého čalouněného nábytku, čalounění dveří,opravy a. DDTuning čalounění moto sedel odkaz . Motosedla, opravy obuvi, sedlářských, brašnářských a galanterních výrobků, čalounění. Pokud sháníte kontakty na linkování, chromování nebo čalounění motosedel , měli byste na burzu vyrazit. Posledních let se věnuji výhradně čalounění automobilů a motocyklů,.


V současnosti se stále více specializuji na výrobu, opravy a úpravy motosedel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky