pondělí 10. prosince 2018

Plastová podložka pod židli

Nabízíme také stolek na notebook či zásuvkový díl. Ochranná podložka pod židli nebo křeslo, která ochrání Vaše podlahy před šmouhami a mechanickým . Podložka na plovoucí, dřevěné a PVC podlahy. Správně zvolená podložka pod židli nejen ochrání Vaši podlahu či koberec, ale zároveň Vám zpříjemní pobyt u pracovního stolu - tlumí hluk koleček a zajišťuje . Praktické řešení pod dětskou židli u jídelního stolu nebo pod vaší pracovní židli , které chrání podlahu před skvrnami, opotřebením a špínou. Vyrobena z transparentního, vysoce . Oceníte ji především v pracovně . Tloušťka podložky: mm polykarbonát. Multifunkční víceúčelová plastová podložka ASYSTENT, podložka pod židli , na klečení.


Momentálně nedostupné. Univerzální všestranný pomocník. Plastová podložka na koberec pod kancelářskou židli ). Ulehčuje pohyb kol a zamezuje . S protiskluzovými hroty na rubu. Tato plastová podložka velice dobře chrání . Víceúčelová podložka ASYSTENT.


Průhledná podložka pod kolečkovou židli , která je určena pro položení na koberce s. Průhlední plastová folie je dostatečně veliká por volný pohyb a vizuálně neruší. Ceny jsou krute, ale znicene lino take neni hezka vec. Porovnání cen ira podlozka pod zidli , srovnání cen ira podlozka pod zidli na portálu. Vysoce odolná podložka pod židli na tvrdé podlahy s protiskluzovou VAB vrstvou termicky navařenou na podložku.


Chrání podlahu před opotřebením a . POLYKARBO - nejlepší ochrana koberce za nejlepší cenu v ČR. Klikněte a vyzvedněte na prodejně. Skládací plastová podložka pod židli pro tvrdé povrchy. Hama podložka pod myš Tenká podložka s PVC povrchem pro optimální klouzavý pohyb myši.


Robustní a vysoce odolná podložka pod židli na měkké povrchy s kotvícími jehličkami. Kvalitní ochranné, transparentní podložky pod židli na všechny druhy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky