středa 26. prosince 2018

Mixer ponorný

Ponorný mixér s širokým příslušenstvím dovolující šlehání, sekání, drcení ledu,. Ruční šlehač s kovovým ponorným mixerem , příkon 4W, kovový tyčový . Tyčový mixér je praktický pomocník vhodný do každé domácnosti. Jeho nespornou výhodou je skladnost.


Mixérů , šlehačů i sekáčků se na trhu vyskytuje velké množství.

Ať už si vyberete tyčový mixér nebo ruční šlehač, určitě ho při přípravě pokrmů oceníte. Ponorný nebo také tyčový mixér ocení každá hospodyňka, která ráda připravuje dobroty z čerstvých surovin. Nachystá lahodný ovocný koktejl, omáčky, polévky, . Vhodný pro minutkovou kuchyni.


Funkce AEROMIX – pro přípravu jemných, . Zařízení jsou vyráběna v různých verzích: mixery ruční ponorné – Mini MP . Ve svém základním módu zvládne ponorný mixér dokonale krémové polévky a omáčky, bramborové pyré nebo třeba mléčné koktejly.

To vše bez nutnosti . Mimoriadne výkonný ponorný mixér Bosch vám uľahčí život. Vďaka špeciálnemu tvaru mixovacej nohy bude vaša kuchyňa vždy čistá a nerezový nôž sa postará . Bosch MSM6S10B je vybaven nožem QuattroBlade se speciálně ostřenou a tvrzenou čtyřbřitou čepelí. Nabízíme od univerzálních modelů pro . Nástavec mixovací 2mm. Plynulá regulace rychlosti. Ergonomicky tvarovaná rukojeť.


Nabídka je od kompaktních modelů řady . Ponorné mixery nebo tyčové mixery jsou vhodné pro přípravu mixovaných nebo šlehaných pokrmů. Základní tyčový mixér. Inzerát Ponorný mixer v okrese Brno-venkov, cena 500Kč, od 9macek na Sbazar. Popis: Prodám mixér s nástavci za 5kč.


Ostrými malými noži rozseká ovoce a zeleninu na kašo- vitou hmotu. Ideální pro množství až l. Systém automatické regulace rychlosti:.

Ultra je vhodný pro restaurace, jesle, lahůdkářství. Nový přívodní kabel Max. Všechny součásti ponorných mixérů Bamix, které přijdou do kontaktu s potravinami, nepřejímají chuť ani pach použitých surovin a jsou vyrobeny z nekorodujících . Extra tichý a výkonný DC motor disponuje plynulou . ROBOT COUPE Mini MP 1MIXER PONORNÝ A V. Vyniká plynulou regulací rychlosti a extra tichým motorem. Díky jejich obzvlášť ostrým čepelím a mimořádně výkonnému motoru si ponorné mixéry Bosch poradí během okamžiku s čímkoli.


Společně vytvoříte krémové polévky, jemné omáčky i neodolatelné dezerty, . Záruka let na motor. Technologie TITANIUM QuadBlade. SAMMIC BXS tyč mixovací pro ponorný mixér. Vážení obchodní partneři, dovolte, abychom Vám poděkovali za spolupráci.


Zobrazit Detail produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky