pátek 7. prosince 2018

Titanové pánve baf

Prodejní cena se slevou. Black line je nová generace pánví od německého výrobce Baf navržena. Titanová pánev na indukci s nízkým okrajem pro přípravu palačinek. Nabízíme titanové pánve , hrnce, . Chantal Cooper Fusion.


Nenechte si ujít nové nabídky podniku APB EUROPE Trade s. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla. Upozornit na nové nabídky . Pánve , hrnce, kastroly a pekáče jsou odlévány ručně z. Baf velkoobcho mallobchod - otevřeno mon- stop luxusní plasma titanové pánve a nádobí na indukci, hrnce, pánve, . RUČNĚ LITÉ PLASMA TITANOVÉ PÁNVE A NÁDOBÍ NA INDUKCI BAF. Nové nádobí oficiální distribuce, osobní předání i na kamenné prodejně kompletní sortiment nádobí Baf gigant New line i na indukci ceny od 9Kč,. Povrch je čtyřvstvý titanový povrch MICRO CERAMIC, který umožňuje používat kovové náčiní.


Jsme distributorem roku v kategorii německé titanové nádobí a pánve. Díky nepřilnavému plochému povrchu je . Indukční servírovací pánev 24xcm. PPL je samozřejmostí , pokud chcete poklice. GREEN LINE INDUCTION. Nejprodávanější produkty v kategorii.


Titanové pánve baf

Tyto pánve s titanovým povrchem patří mezi nejkvalitnější titanové pánve na trhu. BAF Gigant new line . Pánvičky vaří zdravě a šetří energii až o. Madla jsou vyrobeny pro bezpečné držení z . Vlastnosti této řady jsou stejné jako řady GIGANT MICRO CERAMIC. Titanové pánve vynikají především svým odolným povrchem a skvělou.


Patří do skupiny produků. Tato pánev je určena také pro indukční sporák. Sada nádobí obsahuje titanovou pánev K2a titanový hrnec 241.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky