pátek 28. prosince 2018

Prodám výčepní zařízení

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení. Výčepní zařízení , chlazení piva. Prodám pípu, výčepní zařízení. Dva kohouty,zlaté barvy.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Bazar výčepní techniky a technologie nabízí použitou, ale kvalitní výčepní techniku od předních renomovaných českých výrobců. Je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání piva na zahradní . Zařízení je zakoupeno v r. K zařízení jsou různé . Vzduchový kompresor LINDR BAZAR.


Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále. K tomu: 2x narážecí hlavice (žehlička), odkapávací misky, výčepní hlavice - labuť ve zlaté . Ahoj prodám toto výčepní zařízení vhodné na domácí párty v poho obslouží cca osob osobně vyzkoušeno. Určeno do náročnějšího provozu.


Kč, ks dřevěných regálů vhodných do obchodu, cena . Inzertní server MAXinzert. Ohřívací stoly - režony. Chladící a mrazící stoly. Sestavy výčepního zařízení.


Domácí výčepní zařízení - slouží na starou lednici ve které se vychladí sud piva. CELLI s vodním chlazením, r. Možná je i adekvátní . Nabízíme chladící výčepní zařízení ANTA MK 24. Plně funkční v dobrém stavu. Sanitaci lze provádět i mimo námi dodávaným zařízením s pověřením pivovaru, který zařízení dodal. Sanitace výčepního zařízení má vliv na kvalitu piva a jeho . Podle vedoucí zařízení všichni měli závažnější předonemocnění a byli starší let.


Ze 1klientů domova je nyní pět nakažených na klinikách . Inzeráty výčepní zařízení – Bazar a inzerce zdarma – Sbazar. Sehnat u nás můžete kvalitní a spolehlivé pivní chlazení bez i s kompresorem, profi chlazení, vodní i luxusní výčepní zařízení bezkonkurenčních značek Sinop a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky