úterý 18. prosince 2018

Plastový sud 100 l

Plastový sud 100 l

Hodnocení produktu:. Aldo s víkem 1l černý je sud na dešťovou vodu či na odpadky z recyklovaného plastu. Hledáte plastový sud 1l ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . HDPE PLASTOVÝ SUD 1L , HRANATÝ, MODRÝ ROZM. NÁDOBA NA ODPAD S VÍKEM 100L ČERNÁ.


Plastový sud 100 l

Levné plastové sudy na víno typ OFF jsou určeny na skladování vína, moštů, ovocných šťáv a mnoha dalších potravinářských produktů. Sudy na víno a ovocné . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plastové sudy. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a . Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům.


Sud je vybaven ks prolisů. Vybírejte z inzerátů. Určeno pro užitkovou vodu. Sud na vodu GARANTIA 3l zelený vč. Kontejner plastový 1l černý rating . UH ventil, priemer max.


Plastový sud 100 l

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality. Porovnání cen plastovy sud 1l , srovnání cen plastovy sud 1l na portálu HLEDEJCENY. Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno, prepravky a . Sud BINGO na dešťovou vodu 1l (recyklovaný plast ). Pořiďte si sud BINGO a buďte ohleduplní k životnímu prostředí i vlastní peněžence objem 1l rozměry . Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze . Obje100L Rozměry:4x 7mm.


Plastové sudy, nádoby a kade na hrozno a víno. Ponúkame záhradné plastové sudy na dažďovú vodu, potravinárske sudy vhodné pre víno ​​a mušty aj plastové sudy na sypké. Záhradný plastový sud na vodu objem 2l - zelený.


Plastový sud 100 l

Skladování nebezpečných látek a potravin. Antistatický plastový sud 2l. Ponúkam na predaj plastové sudy a vedrá: vedro l -4€, ve. Nejprodávanější plastové barely a sudy. V našem sortimentu naleznete plastové barely o různých objemech od až po 2l.


Prodám čisté jako nové plastové sudy o velikosti: 60l, 100l , 120l (uvnitř nikdy nic nalitého - nezávadné) Slouží jako přepravní obal. Vhodné na krmení, vodu, . Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy. Biela nádoba s uzatvárateľným vekom s objemom 100L. Potravinářský sud 1litrů.


Je vhodný pro skladování vína, moštů, ovocných šťáv a jiných . Přesný design, standarní směs LDPE s recyklátem. Nádoba na zahradní a podobný odpa lze použít . Pridať k obľúbenýmOtázka na predajcuTlačiť. BARIK sud na víno 100L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky