úterý 18. prosince 2018

Keramicky tacek

Osobní odběr objednávek bude možný až po tomto datu. Děkujeme za pochopení. V té době se začaly vyrábět i porcelánové tácky , jež se někde používají dodnes. V minulosti sloužily zároveň jako stvrzenky, protože hostinští . Porcelánový podtácek , neodolatelná klasika ! Pod hrnek, skleničku nebo pivní korbel. Keramické podtácky 4ks.


Keramicky tacek

Krakonoš - pivní keramický podtácek. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Ale nic není ztraceno.


Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě . Podložky, podtácky, podnosy a tácy a vše s Vaším originálním potiskem. Podtácek o průměru cm. Značkový porcelán nejvyšší kvality vhodný především do stylových restaurací na ranči, pivnic nebo kolib. Související produkty . Nyní najdete v naší Bedně pro pilaře netradiční keramické podtácky s logem Manboxeo.


Výhodou těchto podtácků je hlavně to, že je můžete používat . Dále jsou k vidění tácky skleněné, dřevěné, korkové, umělohmotné i kovové. Dnes tácky zaujímají místa ve . Materiál: sklo, porcelán. Rozměry: sklenice pr. Tácky pod pivní půllitry z produkce Atelieru JM Lesov jsou ručně . Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Nabízím kusy podtácků porcelánových pod pivo Kozel. Jsem pivař, mám pivo rád. Nesedím každý den v hospodě, ale když už do ní jdu, tak si chci pivo vychutnat. A nejradši chodím do pivovarských hospod.


Krásné stylové keramické podtácky , které zabrání skvrnám od skleniček a hrníčků. Dostupnost: Skladem 16 . Sada obsahuje kusy. Nepoužívají se jen proto, aby sklenice s pivem neklouzala po stole nebo aby nebyla na stole kolečka od orosené sklenice. Pivní tácek, porcelánový. Porcelanové pivní tácky mají průměr 90mm.


TÁCKY S VLASTNÍM JMÉNEM. Vlastní tácek se jménem nebo přezdívkou udělá tu největší. Pivo patří sem s vlastním textem. Mramorové tácky pod nápoje.


Originální keramické podtácky pod skleničky a hrnky z našich kolekcí. Myslíte si, že podtácky jsou jen ty pivní ? Plstěné postupně nahradily porcelánové , na jejichž okraj se tužkou zapisovalo množství vypitých půllitrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky