středa 26. prosince 2018

Cervena pohovka

Třídění: Název zboží, Kód zboží, Cena. Vakuové baličky potravin. Nerez stojánek na balíčky. Výchozí, Titulek, Kó Výrobce, Cena. NORDline Eco- Pack vakuová balička. Vlastnosti: určena do náročných provozů nepřetržitý .

Blatnice pod Svatým Antonínkem. Výhradní dovozce italských vakuových baliček. Velmi nízké náklady na balicí . Prístroje na domáce zváranie a vákuové balenie potravín, hotových jedál, mäsa. Nové profesionální vakuové baličky Fagor Industrial umožňují prodloužit trvanlivost pokrmů při zachování jejich vůně a dalších organoleptických vlastností , . Zoradiť tovar podľa: abecedy, kódu, ceny.


Vákuové baličky , baličky. Věnujte pozornost technickým . Komorové vakuové baličky.

Sada fólií pre vákouvé baličky potravín 2xrolka 28cm. V tomto oddělení najdete široký výběr. Doba dodania: zvyčajne až dni. Gastroform Gastronomická zařízení. Nejprodávanější produkty.


Zobrazit dalších -produktů. Seznam je omezen pomocí filtrů. To je ucelené řešení . Těsnění víka vakuové baličky VI-VAC. Položek k zobrazení: 22.


Produkty, u kterých není označeno „Na skladě“ ale „Termín dodání upřesníme“ je dodací termín – týdnů. Máme dlouholetou zkušenost s prodejem vakuových strojů Turbovac a zajišťujeme servis všech značek vakuových balících strojů. Zariadenie na vákuové balenie vhodné do väčších prevádzok na balenie potravín aj tekutín. Filtrování podle výrobce. Váhy a vakuové baličky.


Závěsné váhy (mechanické i digitální) a vakuová pumpa. Máte chuť na zdravé potraviny? Pak je právě pro Vás určen systém vakuového balení potravin, který uchová potraviny déle čerstvé.


Nejlevnější Nejdražší.

Vhodné pro balení všech druhů potravin, pevných i tekutých. Obchod nemá zavedenou službu Ověřeno zákazníky, hodnocení mohou vkládat i neověření zákazníci. Seřazení: datum, cena, název, váha zboží.


Novinka Akce skladem na prodejně. Profesionální vakuové baličky pro profesionální gastronomické provozy a specializované prodejny - restaurace, hotely, řeznictví, prodejny potravin, prodejny .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky