pátek 28. prosince 2018

Ruční nýtovací lis

Univerzální ruční lis. Ideální pomocník pro nýtování. Díky dostupné ceně a kvalitě zpracování je předurčen k poloprofesionálnímu použití.


K tomuto lisu nabízíme . Video návod k aplikaci druků, stiskacích knoflíků, pomocí malého ručního lisu S3 . Ruční lis k nýtovaní druků, knoflíků, sedlářských nýtů,.

Lisy a pistony jsou třeba při aplikaci nýtovacích stiskacích knoflíků, zapínacích. Cena za kus, český výrobek. Lze jej použít k nýtování knoflíků, sedlářských nýtů a dalších komponentů určených k nýtování.


Jednotlivé lisy mohou mít . K lisu je třeba zakoupit vhodné pistony. Využijete jej k nýtování knoflíků, sedlářských nýtů a dalších komponentů určených k nýtování. Ruční vačkový universální lis PL Ruční vačkový lis se zesílenou konstrukcí a. PRYM (D) lis na nýtování.


Metallkraft Ruční hydraulický lis WPP 15.

Určený na lisování, vytlačování, nýtování , potisk, lemování, ohýbání drátů a plechů. ZCR0Kompresní nýtovací lis. Speciálně konstruovaná pro konstrukci letounu, která zajistí rychlé a ekonomické nýtování , . Všechny tyto druhy najdete v naší . Nástroj pro nýtování knoflíků Roland BABY, baleno (1) kus možno zavírat v: lis. Při nýtování leštěných nebo hladce pilovaných . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vyrábí se v řadách EP, APKT, VK, APZ. V rámci těchto kategorií pak nabízíme více typů kleští nebo třeba piston pro nýtování. Ani lis u nás nepořídíte pouze jeden. V nabídce máme třeba lis pneumatický . Ruční přepínací lis , nýtovací lis , pneumatický lis , pneumatický děrovač, multifunkční děrovač, děrovač, univerzální děrovač, děrovací stroj, brzdové destičky, . Pokud pracujete s tvářecími stroji a vaším materiálem jsou menší předměty, pak spolehlivou práci zastanou především ruční lisy , využívající princip páky.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nýtovací. Nýtovací kleště MS na maticové a šroubové nýty. Balení obsahuje pistonů. Návod k použití: 1) Vložte kovový cvoček do nádstavce.


Perlu vsuňte do vrchní části trubice.

Kromě rámu lisu může systém obsahovat pohon, řídicí systém, monitorování procesu, sadu nástrojů a bezpečnostní zařízení. Beran lisu se pohybuje vpřed pomocí kloubového mechanismu zatažením za ruční páku. Stisknutím tlačítka start na . Kč s dopravou 3Kč.


Ruční nýtovací kleště Gesipa FireFly s nýty a plastovým kufrem Rozsah použití: nýtovací matice ø. Ruční ovladač k lisu (Manual control to the press). Rozměr, Typ HZP, Typ HZP. Dále vhodný pro ražbu, obrubu nebo tvarování snadno poddajných . Hydraulický lis s lisovací silou: t. Pracovní rozpětí: 0-9mm.


Sháníte Ruční a hydraulické lisy ? Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. Pouze ověření výrobci na Rucni -naradi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky